szarej, hehe... brudnej czarnej :) Też pozdrawiam
Printable View
Dzisiaj ustrzelona piękna czerwona 159 SCI w Strumieniu. Ktoś z forum? Chyba sobie taką kupię :D
a ja pozdrawiam kierowcę ciemnej 156 JTD, która drugi dzień z rzędu parkowała obok mnie na parkingu KOMPANY w Krakowie :D bez ramek, ale może akurat ;)
Pozdrowienia dla Ishana który do mnie zagadal gdy stalem pod sklepem w Zaborzu :) milo bylo, a Ps. a kawka to gdzie :P
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147, który ustąpił mi dzisiaj na parkingu UE w Katowicach :).
Kto dziś stał na parkingu pod Piramidą? Kolega w 166 (KOL) i 155 (SMI) obie oramkowane.
Załącznik 92883
Dodatkowo wcześniej wjeżdżała ciemna 147 na strefę boisk przy Paprocanach - chyba były ramki.
Pozdrawiam!
Właśnie chyba tą samą 166 widziałem ostatnio. A dziś pozdrowienia dla kierowczy ST ***** 156 SW który na światłach na browarze skręcał z Bielskiej w stronę Wartogłowca przed 19. Trąbiłem ale chyba nie skumał, że to do niego :(
Dodatkowo wcześniej wjeżdżała ciemna 147 na strefę boisk przy Paprocanach - chyba były ramki.
Pozdrawiam! Jesli to bylo pare min po 18 to bylem ja, jechalem w tenisa pograc :) Rowniez pozdrawiam
159 były łapki w zabrzu wczoraj i 156 szampańska w gliwicach ale kolega mimo ramek olał temat :)