Toż to dawno nie widzianyAjRomek gdzieś się zagubił kolego?
Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
Printable View
Toż to dawno nie widzianyAjRomek gdzieś się zagubił kolego?
Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
W piątek - 15-04-2016- pod samą Galerią Arkady- 156 SW z koncówką rejestracji ...TK. podrawiam ze stojącej bezpośrednio za Tobą czarnej 166
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/04/375.jpg widziana dziś na górnym parkingu galerii dominikanskiej o 16:30 a jeszcze wcześniej czerwona 147 na ramkach też w tym samym miejscu mrugnalem bo akurat wyjezdzala ale nikt nie odpowiedzial:)
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam właściciela zielonej Alfy 155 DW ***UG. Widziana przed chwila na ul. Olszewskiego. Niestety brak fotki bo zobaczylem w ostatniej chwili jak jechalem tramwajem.
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla 159 SW na DST mijanej koło OBI na skrzyżowaniu, łapkę wystawiłem, ale nie wiem czy było widać :D kolor miazga
A, to moja. Pozdrawiam również.Cytat:
Pozdrawiam właściciela zielonej Alfy 155 DW ***UG. Widziana przed chwila na ul. Olszewskiego. Niestety brak fotki bo zobaczylem w ostatniej chwili jak jechalem tramwajem.
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Czyje czarne 159 widziane ok. 14:30 na skrzyżowaniu przy placu grunwaldzkim Wałbrzych ?!
dziś po 13 stej mijałem czerwoną Brerę jechała od strony WABCO ulica Krzemieniecka chyba to jest pozdrawiam!