I jeżeli to prawda to dlatego podoba mi się załatwienie sprawy przez sprzedającego. Żale alfabyznesmenoholików pozostawiam bez dodatkowego komentarza (już pisałem że w całości wyczerpują aspekt humorystyczny wątku)
Printable View
Jest jeszcze watek przebijania ofert przez " uczciwych" alfistow:)
A poza tym to sprzedający uzyskał cenę jaka chciał uzyskać.
A to ma znaczenie czy ktoś jest na forum czy nie?
Normalne to jest umieć pogodzić się z tym ze ktoś inny był szybszy.
Sugerujesz cos?
Jezeli ogloszenie jest jeszcze i na dodatek z dopiskiem "do negocjacji" to chyba mówi samo za siebie. Tymbardziej ze s jak widac sprzedajacy ugadał sie z 5 osobami na raz a to juz jest głupie.
PS. Czy ja cos sugeruje? Sam z powinienes wiedziec powołując się na "uczciwosć" Alfistow zwłaszcza jak ktoś nosi się z zamiarem zakupu wklejając tu linka. I nie drąż bo mam gdzies numery aukcji i czarnych szprych 19" i Alcesowo/Proximowych AEZ'tów w 20" :-D.
Jeszcze jakies pytania?
I co jeszcze masz?
Napisalbym co masz ale się powstrzymam.
Jak każdy czytal na czarne szprychy dales oferte zamiany a później zrobiłeś z geby dupe.
A do aez to byłeś pierwszy co je widział?No wlasnie ,a to ,ze jesteś taki ,ze wrzucasz tutaj linki to Twój problem.
Wrzucasz linki i ktoś sobie kupuje to radocha ze pomogłeś ,a jak ktoś kupi wtedy ,ze niby ty chciales to płacz.
Ile masz lat?Trzy?
Aezy to nie ja jeden widziałem przed toba.i przed tym linkiem czy fotka w temacie.
Wiec nic mi niezarzucaj bo nie tylko ty masz internet.
Misiek nie chce mi sie wklejac postow gdzie omenowi pisalem ze po nie dzwonie a ty z usmieszkiem wyslales mi priva ze "aukcja juz sie skonczyla ,odezwij sie " . Skończ dupcyc chłopie . Ty skomentowałes glupio moj post o kolegach ,potem piszesz o "uczciwosci" kolegow a o ani jednym ani drugim nie masz pojecia. Zastanow sie jak komus cos wygarniasz . Koniec Off Topu.
Panowie DUPNE SPROSTOWANIE !!! Felgi stal 16/6,5 ET41 NIE WCHODZĄ NA MAŁY ZACISK !!! Wycofuje ogłoszenie i przepraszam za zamieszanie .
Mi weszły i zostało z 3mm luzu a koledze nie wchodzą . Po uspokojeniu swojego zdziwienia i szoku doszedłem do sedna sprawy ,którego nie brałbym pod uwagę bo nie myślałem nigdy o tym . Mianowicie : Ja mam klocki 1/3 a kolega ma nowe i zacisk się rozszerzył do tego stopnia ,że trze . Nigdy nie miałem podobnego "przeżycia" więc nie myślałem o tym . Więc dla kolegów którzy szukają stali - ET41 odpuścić . Co do Oplowskich ET37 radziłbym też przymierzyć na grubym klocku .
zacisk sie rozszerzyl?