Ktoś na forum pisał,że dawał taniej to może się odezwie [emoji6]
Printable View
Ktoś na forum pisał,że dawał taniej to może się odezwie [emoji6]
Część rzeczy robię na Paprotnej, ale z takimi drobiazgami jak wymiana sprężyn czy nabicie klimatyzacji nie chce mi się tarabanić na koniec miasta i robię to na osiedlu. Niedawno płaciłem 200 zł za komplet tylnych sprężyn.
Pewnie nie, przy okazji od razu pytanie – czy ktoś jeździ do innych serwisów, które nie krzywią się gdy widzą Alfe Romeo i rozumieją jak działa samochód? Wiem, że to głupie pytanie, ale ktoś niedawno mi udowadniał, że w silniku diesla mam podciśnienie w kolektorze dolotowym.... Więc szukam kogoś kto rozumie jak działa samochód.
Ja za wymianę czterech sprężyn dam 240zł
Ja jestem zadowolony z Autoserwisu na Góralskiej ( boczna Robotniczej ) i chłopaki się nie krzywią na widok Alfy ceny mają dobre i nie odstawiają ,,kiszki" + potrafią głupoty wybić z głowy jeżeli chodzi o samochód i doradzić jeżeli chodzi o wybór części do samochodu. A i z tego co mi wiadomo to nie tylko ja z forum tam bywam
Chciałbym w swojej alfie zamontować zestaw głośnomówiący: Bury CC9048. czy we Wrocławiu możecie kogoś polecić kto montuje zestawy do auta? Raz a porządnie? Tak żeby nie trzeba było co chwilę jeździć i poprawiać coś albo żeby coś nie działało. Mam nadzieję że coś polecicie? :) Ktoś montował taki zestaw w swojej alfie?
hmmm ja robilam moja belle kolo wroclawia w pasikurowicach na slonecznej 5 (taniej niz w samym wroclawiu wyszlo), glowice regenerowalam w warsztacie kolo centrum korona koszt 550 zl, jak ktos chce poszukam adresy i tel, na ulicy szpaczej jest warsztat w ktorym chloak zajmuje sie tylko alfami, pozdrawiam serdecznie
PabloXXL sądzę że kowalskiego hydraulika znajdziesz w tej cenie... a tak na poważnie licz sobie koło 100zł lub ponad 100zł za stronkę;)Nie rób jaj...Kto Ci policzy 60zł za stronę? Wujek albo ciotka ;p.Nie te czasy.Tymbardziej 159 ;)
Juz znalazłem bardzo dobry warsztat,który zrobił mi to za 260zł [emoji4]