Pisz jeszcze raz. Mi odpisali w ten sam dzień, ewentualnie w kolejny.
No chyba, że wakacje mają.
Printable View
Pisz jeszcze raz. Mi odpisali w ten sam dzień, ewentualnie w kolejny.
No chyba, że wakacje mają.
Yani mi odpisywał max 2 h.
Może zły adres?
Witam, kupiłem kabel z interfejsem ELM327, wszystko ładnie się łączy i testuje, jednak przy próbie monitorowania parametrów, po paru sekundach od rozpoczęcia diagnostyki, program przestaje pokazywać aktualne wartości. Komunikatów żadnych nie ma, program jakby nadal jest połączony tyle że nic nie pokazuje. Gdzie może leżeć problem? Interfejs, czy może laptop nie domaga?
EDIT: Problem z interfejsem rozwiązany, pomogła zmiana portu USB na zwykły 2.0 i ustawienie prędkości portu w ustawieniach sterownika w Windowsie na 38400.
Ma ktoś może Multiecuscan który będzie działał na Windows 7 ? Będę bardzo wdzięczny na wysłanie na lupenza@wp.pl Pozdrawiam.
Kupiłem kabelki, na dniach chcę kupić licencję. Pytanie - czy pobierając z oficjalnej strony najnowszą wersję i zakupując licencję będę miał polską wersję programu?
Język można zmieniać w ustawieniach programu. Przynajmniej ja tam mam w starszej wersji. Ale nie sądzę, aby były jakieś zmiany w tym.
Czy ktoś coś wie na temat strony http://www.multiecuscan.net/
Mi podaje jakieś Your system administrator has blocked your computer or device. Please contact the system administrator.
W telefonie też nie otwiera tej strony.
U mnie na tel chodzi, właśnie sprawdziłem
Wysłane z mojego moto g(6) przy użyciu Tapatalka