Czyja srebrna 166 2,4 JTD na klubowych ramkach widziana dziś pod monopolem w Wielgowie?;)
Printable View
Czyja srebrna 166 2,4 JTD na klubowych ramkach widziana dziś pod monopolem w Wielgowie?;)
Dziś widziana 156 srebrna na Taczaka, 156 granatowa na Mickiewicza, 156 srebrna na Szerokiej i Mito na Mickiewicza plus 156 granatowa w rejonach Zawadzkiego. Niestety nie było jak mrugnąć.
Franek a Ty masz czarną 159 SW ?... Bo jakąś wczoraj wieczorem widziałem na Wielgowie :)
Niestety, to nie byłem ja...
Ja mam czarnego sedana na ZMY.
czerwona Alfa 166 2,4 CB....U widziana na parkingu przy basenie Sardynka na Osowej Górze w Bydgoszczy, miala ramkę Squadra Corse :)
Zastanawiam sie czyja jest Czarna AR 159 na blachach ZGY (pow Gryfice) widywana u mnie w Trzebiatowie, naklejone logo forum na klapie. Czy ktos sprzedal moze taka w te okolice?
Widziany dzisiaj w Dziwnówku przed rondem czarna 147 na Gorzowskich blachach FG, na klubowych tablicach oczywiście pozdrowienia dla wczasowiczów od ZKA...
a mi ktoś nie odmrygał czerwoną 156 z naklejką firmową na klapie, pod CH Gryf, jakoś w piątek wieczorem.
nie ładnie
Ja wczoraj widziałem w Dziwnówku 156 SW po FL na Pyrzyckich blachach...
A czyja jest czarna 159 parkująca na Golisza pod WORDem ? ;)
Ta na Golisz pod WORDem parkuje tam już śmiało z dwa lata.. :)