PS:
Marek, Kobielczak kupił poliftowe szprychy, raczej sobie ich nie wypoleruje, stąd pewnie wzdychanie nad wypolerowanymi telefonami.
Printable View
PS:
Marek, Kobielczak kupił poliftowe szprychy, raczej sobie ich nie wypoleruje, stąd pewnie wzdychanie nad wypolerowanymi telefonami.
upsss.... a to sorki :) pomyliło mi się :)
Dało by radę pewnie ręcznie to zrobić ale przy szprychowych felgach to roboty w ciul a efekt pewnie by tak nie powalał jak przy telefonach, gdzie z racji większych powierzchi płaskich efekt lusterka jest wyraźny.
rozmawialem z osoba ktora robi to zawodowo, wypolerowanie zwyklym sposobem tego wzoru jest praktycznie niemozliwe, za duzo przetloczen.
Co zrobić.. tak to już jest. Pozostaje mi się cieszyć szprychówkami :)
Może.. jak moja 166 pójdzie na sprzedaż, to nowe auto będzie miało jeszcze lepsze fele.. :D
Będę musiał sobie to jakoś zrekompensować :D
Polerowanie to kiepska opcja. Wczesniej czy pozniej aluminium sie utlenia i sniedzieje mimo stosowania super preparatow czyszczacych etc. Po takiej polerce to na chrom warto oddac jak ktos lubi blysk
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
blackalfa166 glupoty piszesz takie ze masakra... jak sie myje nrmalnym szamponem, przepoleruje raz na jakis czas to sluza, chyba ze nie myjesz przez miesiac i jezdzisz w soli.
Poleruj kto ci broni? Dla mnie to mozesz pucowac kazdego dnia jak lubisz wtedy na 100% beda lsnily.
Chrom jest wygodny i nie zmienia tego twoje wycieczki personalne pod moim adresem. Mam na jednym samochodzie chrom i mozna nic z tym nie robic i po zwyklym przemyciu sa idealne a aluminium sniedzieje i efekt lustra znika i zeby to zachowac to przynajmniej raz na tydzien sciereczka pasta stoleczek i polerowanko. Wiec jak ktos chce miec wygode to tylko chrom
Niestety podzielam zdanie blackalfa. Taka prawda i fizyki nie oszukasz. Sam ma w innym aucie ramiona felgi wypolerowane i to jest przekleństwo...