Ja dziś podjadę zapraszam resztę 155
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Ja dziś podjadę zapraszam resztę 155
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
Dzięki za spot i mega frekwencje ! :)
Foty:
https://www.facebook.com/WarszawscyA...08000729214089
Coś się szykuje w najbliższej przyszłości?
Oczywiście że tak :) 08/06 Spot czwartkowy ale tym razem w Nocnym markecie na ulicy Towarowej 3, Start 18:30
https://www.facebook.com/events/220476455131738/
Jak tylko ogarnę rozrząd w swojej QV i ubezpieczenie, przerejestrowanie to chyba się kiedyś wybiorę na taki spot ;)
Zapraszamy ! :)
Czołem,
Byłem w ostatnią niedzielę w Powsinie, wracam do auta a tu wizytówka ze zapraszamy za spotkania warszawskich alfaholików :cool: Przyznać się kto to ? :D
Pytaj tutaj ;)
https://www.facebook.com/groups/warszawscyalfaholicy/
W czwartek i piątek jestem na szkoleniu w Warszawie - czy w czwartkowe popołudnie planujecie jakiś spot? :D Gdzie Was znajdę, bo nie bardzo znam Warszawę? ;)
W czwartek widzimy się pod Stadionem Narodowym, niedaleko PKP Stadion, start od 18:30, link do wydarzenia: https://www.facebook.com/events/477633669241833
Zapraszamy :)
Pewnie też podjadę akurat będę w okolicy
Jakiś plan na lipiec , pomijając dzisiejszy dzień (6/07) -nie korzystam z fb.
Oczywiście :) Ze względu na uroczystości itp na stadionie to dzisiejszy spod odbywa się na promenadzie (na górze)
https://www.facebook.com/events/1978...9727485580719/
Wybiera się ktoś przypadkiem na spot z okolic Skierniewic albo przejeżdżając przez Skierniewice?
A co tam dzieje się u warszawskich? Jakieś dramaty na FB, ludzie odchodzą z grupy, o co tu chodzi?
O to samo, co zwykle, czyli władza deprawuje :P tam gra o tron trwa chyba od zawsze :D To była pierwsza rzecz, na którą zwróciłem uwagę, jak przyjechałem na pierwszy spot chyba jeszcze w 2015 roku, i z tego co widzę nic się nie zmienia :)Cytat:
Napisał [notranslate
Najlepiej się po prostu w to nie wkręcać, i tak warto przyjechać, bo nigdzie chyba nie ma takich fajnych ludzi, jak na warszawskich spotach :)
Bardzo dobry pomysł, pójdzie to z pieniędzy za zlot - choć miała być już zamawiana Giulia Q :/
Róbta co chceta, ja się nie odzywam, bo ja gorszy sort, na spoty nie jeżdzę (bo nie mam alfy na razie :( ), pewnie jakiś wichrzyciel jestem próbujący rozbić grupę(do spóły z masonami i teletubisiami), jeszcze tu zaraz wpadnie pluton egzekucyjny i mnie z działka przeciwlotniczego, jak w korei, potraktuje :P
Na szczęście, przynajmniej jak ja się pojawiałem, na spoty przyjeżdzało mnóstwo ludzi, którzy zupełnie nie byli zainteresowani tymi wszystkimi szopkami i wiecznym obgadywaniem, i to oni są solą WAH, dla nich warto tam przyjeżdzać, no i dla samochodów rzecz jasna :D
Pozdrawiam :)
A Michał ty ciągle Renia jeździsz:)[emoji48][emoji48][emoji48]nie psuje się:)
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Tak myślałem:)nie ma to jak bezawaryjna komunikacja miejska[emoji2]
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Takie tworzenie grup jest chore bo to już na samym wstępie tworzy podziały miedzy społecznością, ta grupa WAH jest tego dobitnym dowodem
Ja mam tylko jedno pytanie. Kto był na tyle mądry z "szanownej" administracji WAH, aby wrzucić na Facebook grupy zdjęcia samochodów byłych już członków WAH, z widocznymi tablicami rejestracyjnymi, opatrzonymi podpisem:[*] - co chyba kojarzy się dość jednoznacznie. Poziom chamstwa i żenady przekroczył kolejny poziom, i o ile nie wypowiadałem się na ten temat publicznie to teraz już coś we mnie pękło. Czy oprócz telefonów znajomych czy wszystko jest ze mną ok, bo ktoś zobaczył takie głupie zdjęcie, mam się spodziewać czegoś więcej? Jakiś pogróżek? Jak jeszcze się zbłaźnicie?
Czy to nie jest absurdalna sytuacja gdy straszyliście nas GIODO, bo ktoś wypowiedział się na Wasz temat na Facebooku, wskazując kogoś z imienia i nazwiska (ale nie wyzywając go), a sami zrobiliście teraz taki numer?
Zastanawiam się, czy taki klub powinien być nadal firmowany "Alfaholikami", bo to co się tu dzieje od kilku tygodni, to jakiś chory spektakl kilku osób administracji, wobec grupy już kilkunastu, które z WAH odeszły. Włącznie z ostatnim spotem, na którym byłem świadkiem Waszego agresywnego zachowania, że nie wspomnę już o akcji otwarcia drzwi samochodu i wrzucenia do środka pucharu z Forza Italia, byłej organizatorce WAH gdy odjeżdżała. Klasa sama w sobie.
Hahah :) Daaaawno mnie nie było ale widzę że coraz ciekawiej się dzieje, idę po popkorn i piwko :)
Myśle ze popcorn Ci się nie przyda, bo jak sie nie da z czymś dyskutować, to się udaje, ze tego nie ma. Ciekawe kiedy zreflektują się, ze to nie my działamy na szkodę grupy, tylko oni. I nie pomoże wkładanie nowych wizytówek grupy, za szybę każdej Alfy w Warszawie.
Oh ten nieszczęsny WAH trochę w sumie szkoda mi adminów z tej grupy. Zadajesz pytanie dotyczące zachowania administracji, odpowiedzi żadnej tylko out z grupy. Dziś tez poleciały osoby... W myśl starej stalinowskiej zasady „kto nie jest choć trochę ze mną ten jest bardzo przeciwko mi”
Lecz książęta z administracji WAH się tym nie przejmują. Po co im jakiś Łukaszek czy Majeczka czy ktoś inny. W sumie świeżakiom się rozda ulotki. Pobiegaj po mieście porozdaja ulotki. Ludziki przystąpią do grupy i jakoś się kręci... Może nawet wyjdzie na plus.
Historia podobno kołem się toczy, dziś przeczytałem na grupie WAHu, ja użytkownik zadał pytanie dotyczące decyzji szanownych książąt z administracji przy wyborze moderatora grupy. Oczywiście jak można sie było spodziewać po wahu wyleciał z grupy... Najbardziej spodobała mi się odpowiedz jednego z adminów, iż premier także nie pyta społeczeństwa o zdanie przy wyborze ministra.... ah te głupie społeczeństwo... Nie rozumiem tylko po co kasuje się posty, aha chyba tylko po to aby świeżaki od razu nie zorientowali się jakie klimaciki tam są.
W sumie to udało mi się zrobić zrzuty ekranu jak kogoś to interesuje to zawsze mogę udostępnić ...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jak to miło widzieć, ile "troskliwych" osób martwi się o WAH, jakby niczego innego na świecie nie było :)
O dobrze, ze Ciebie widzę. Nawet nie wiesz jak się cieszę z tego powodu, a wiesz z czego bardziej się cieszę, iż w końcu zadam Ci pytanie, tylko jedno, a mianowicie dlaczego z grupy wah usunęliście Jarka i Majkę? No proszę odpowiedz, myśle ze wiele osób chce tej odpowiedzi.
Zapomnij że kiedykolwiek dostaniesz odpowiedź a jeśli ... to coś ogólnikowego, tak na odwal się :/
Śledziłem "rozmowę na FB" w powyższym temacie i paru innych i skojarzenia miałem tylko z polityką - masło maślane, zero konkretów :/
Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Widzę, że nadworny błazen WAH jak zwykle na miejscu, w każdym temacie heheszki
Właśnie dlatego uważam, że grupy regionalne nie wymieniając żadnej dzieła zamiast łączyć.
W sumie to po co Michałek ma odpowiadać może ja jestem za mało wahowy?
Wiele osób pytało, żadnej odpowiedzi.
Ostatnio zadałem sobie pytanie czy wah jest dla ludzi, czy to ludzie są dla wahu?
W końcu rolnik nie pasie świni by ja kochać, ani oglądać, lecz na niej zarabiać.
kierownictwo Warszawskich Alfiarzy nie pisze tutaj postów; oni tak nisko jeszcze nie upadli:D
Muszę Cię sprostować nie kierownictwo, lecz samozwańcze kierownictwo...