pozdrowienia dla zespołu policji w bielsku-białej stojących wczoraj pod wiaduktem na wylocie w stronę tychów :):) (miła konwersacja)
Printable View
pozdrowienia dla zespołu policji w bielsku-białej stojących wczoraj pod wiaduktem na wylocie w stronę tychów :):) (miła konwersacja)
Pozdrowienia dla:
- białej 145 parkującej na ulicy 11 listopada w Sosnowcu, za przednią szybką, mała tabliczka imienna "Filip"
- wiecznie czystej, pięknej 147 parkującej po drugiej stronie bloku już na ul. Zielonogórskiej, na ulicy wzdłuż garaży
- i widzianej około godziny 12, siwej 156 po FL, skręcającej w prawo na skrzyżowaniu z Bora-Komorowskiego na Blachnickiego, za sterami dziewczę blond :)
Nie mam niestety jeszcze nawyku sprawdzania tablic, czy są klubowe czy też nie, bo sam dopiero co taką zamówiłem.
nie juz nie pewnie goniłeś jakiegoś innego zawodnika
Pozdrawiam kierownika białego Mito na blachach SJ widzianego ok. 14:40 w Radoczy (trasa Zator-Wadowice). Łapki były:)
pozdro dla kierowniczki białej poliftowej 147 widzianej na centrum ok 16.20 ;))
To ja pozdrawiam kierownika/kierowniczke w czerwonej 147 dziś ok 16.15 obok Szymańskiego w DG :)
widze, że ślązacy jednak pozdrawiają się co mnie dziwi bo od piątku do niedzieli, troche wytłukłam zawieche na Waszych drogach, ale żaden kierownik AR nie przybił piąteczki - chyba nie mam farta :)
Dużo Bell u Was jeździ: sporo MiTo, no i nawet czarną Brere widziałam pod M1 (Katowice).
pozdrawiam
A jednak alfaholik. ;) Moja ulubiona trasa do Wadowic.
Pozdrawiam również!
A dodatkowo:
1. Po pierwsze kierowniczkę białego MiTo na tej samej trasie, ale bliżej Wadowic, ok 18.:00. (uśmiech był ;) )
2. Pana w czarnej 156 w Wadowicach (łapka była).
3. Pana w czarnej 159 koło Zakładów Chemicznych w Oświęcimiu.
4. Pana w jasnej Giuliettcie w Oświęcimiu
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 159, którego wypuściłem spod sklepu w Hałcnowie koło 18 - jedna żarówka z tyłu nie świeci.
Pozdrawiam
Właściciela/właścicielkę bordowej Alfy parkującej na "Nowych Gliwicach", a także wszystkich kierowców Alf mijanych w niedzielę koło 16 na trasie Gliwice -> Tarnowskie Góry.
Mijałem z 10 różnych Alf - zlot jakiś? - i nikt nie odmachał...
Pozdrawiam kierownika czarnej 147 na klubowych ramkach, rejestracja KR..., stalowe czarne kola, stojacej dzisiaj okolo 18 pod Galerią Krakowską na ulicy Pawiej :)
jo mrugom coły czas jak jada do roboty i jak wracom - jada lewym i mrugom wszystkim co by mie zjechali bo mi sie do dom spieszy po szychcie abo mie sie spieszy na szychta bo zawsze za późno wyłaża z doma :jester:
Pozdrawiam czarną 147 na naszych ramkach zaparkowaną dzisiaj w Gliwicach za balcerkiem w godzinach przedpołudniowych oraz srebrna 147 w okolicach Sikornika- odmachane :)
Pozdrawiam kierownika Alfy 159 spotkanego przed chwilą tj 21.20 na drodze Sosnowiec -> Katowice, poszły awaryjne, ze strony 159 długie :)
Więcej nie widziałem, rej itp bo śpieszyłem się bardzo do pracy ;) jak chyba było zresztą widać :P
A ja pozdrawiam właściciela czarnej 146 zaparkowanej w Żorach na os. Pawlikowskiego blok nr4 widzianego w środę :)
Pozdrowienia dla kierownika poliftowej 156 SW widzianej ok. 17 w Tychach na Oświęcimskiej (nie jestem pewien czy miał ramki)...i czarną GT też po 17 czekającą przy Turyńskiej za lawetą pełną 500-tek ;)
Pozdrawiam dwie panie w alfie 156 sedan srebrnej mijanej dzis na rondzie obok McDonalda ok. godz. 14.15 - wymiana spostrzeżeń z paniami była:)
JackDaniels widziany dziś przed 17 pod Ajką w Skawinie ;) autko zapakowane po sam dach ;) pozdrawiam
przed chwilą
Dąbrowa G. ul. 11-go Listopada ( okolice Lidl'a )
bordo 147 fl
długie , łapka
odzew łapka i banan na twarzy młodej pani
blach nie pamiętam
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2009/02/54.jpg
kilka merów dalej Pan 159 sw czarna WJ... - brak reakcji na łapkę i długie http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2009/03/30.jpg
a ja pozdrawiam szarą alfe na ramkach klubowych , stała na przeciw hali obok poczty i ma lekkie wgniecenia na prawych drzwiach
bociek to Ty jechales na rondzie - centrum dg o 19 ??:) taka ladna GT czarna pomkneła obok mnie :P
ja nie mam czarnej tylko rosso brunello
w centrum wczoraj też nie byłem
Pzdr dla kierownika czerwonej 75 w Katowicach na S86.Pokiwali my se łapkami.Było kajś kole poł12. Kolejna 75 zielona na SJ na parkingu przy castoramie,czyja to?
Pozdrowienia dla Pana z Alfy 159 widzianej dzisiaj na Toszeckiej przed Gliwicami - łapka była.
Pozdrowienia dla kolegi cox'a który pucował swoją Belle:) - to ja Cie "obtrąbiłem" :P
pozdrowienia dla czarnej 156 na trasie Kraków Zakopane (bodajże koło Rapki) , pozdrowienia były, czerwonej 146 (zaraz za 156) oraz dwóch 159 (2xczarne, sedan i sportwagon), reszta raczej nie kumata z pozdrowieniami. Sunąłem srebrna 166 FL.
Kto mi to dzis machał w Rybniku w 156 sedan na blachach chyba SWD (w ostatniej chwili zauważyłem), na wyjezdzie z Praktikera/tesco/media??? Andyy nie byłes to ty czasem??? Pomachane, odmachane:)
No to pozdrowionka dla kolegi larson66, widzianego dziś pod Kaufflandem w Brzeszczach. Tak to byłem ja tylko fura inna, zmieniłem ponad rok temu. Miło wspomnieć wypad do Krakowa sprzed trzech lat :)
Nic się nie zmieniłeś ;)
A ja pozdrawiam czarną 166 z naklejka klubową na tylniej szybie, parkującą dziś rano (sobota) na przeciwko operetki w Gliwicach, koło mojej 156 SW na klubowych ramkach :)
A także pozdrawiam alfę która odmachała, na klubowych ramkach, koło godziny 15-16 - na wyjeździe z Rybnika w stronę Gliwic.
Wracałem do siebie po wymianie filtrów i płynów w ASO w Rybniku.
pozdr. dla Kwiatka sciagniety z trasy heee pogadane na przystanku i dalej w droge hee ps FELGI I GLEBA na duzy + alfunia prezenci sie teraz bardzo zacnie:P
To ja pozdrawiam kierownika 147 dziś ok 10.30 na Augustynika w DG, (ale chyba nie w temacie)
I kolegę,a także jego towarzyszkę z Alfaclubu z pięknej czarnej GTV dziś na myjni samoobsługowej w Sosnowcu...chwila rozmowy i zaproszenie na zlot do Piekar :) Pozdrawiam :)