Na początek trzeba zapytać jakie przygody miał na drodze do tego kościoła :)
Printable View
Poproszę o sprawdzenie ZAR93900007224328.
Jeśli można to plik na PW z wszelkimi dostępnymi informacjami.
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...tml#41dfbf30b7
Ostatni wpis w ASO jest na 40865km (te w książce można potwierdzić tylko w serwisie z pieczątek), a przegląd miała 17.01.2019 na 254330km
Produkcja 7.7.2008 i właścicieli było czterech, a nie jeden.
Witam proszę o rozlosowane vinu ZAR93900007010478 zależy mi na przebiegu itd co się da
:niesmialaedzia:
Powiedz mi jak to jest z tymi pieczątkami? Sugerowało by to że książka jest podrobiona? Nie ma jednej historii ogólnie w ASO AR tylko jakieś indywidualne prowadzone przez poszczególne serwisy? Czy to jest tak że w książce ma pieczątki nie autoryzowanych warsztatów? Możesz mi wysłać te dane w jakimś pliku abym sobie mógł wydrukować?Cytat:
Zawaś Zobacz post
Poproszę o sprawdzenie ZAR93900007224328.
Jeśli można to plik na PW z wszelkimi dostępnymi informacjami.
Ostatni wpis w ASO jest na 40865km (te w książce można potwierdzić tylko w serwisie z pieczątek), a przegląd miała 17.01.2019 na 254330km
Produkcja 7.7.2008 i właścicieli było czterech, a nie jeden.
Data produkcji to już polift czy nie?
Czy jeszcze jakieś inne informacje jesteśmy w stanie jakoś zdobyć po VIN?
Auto miało niby wymienianą UPG, być może z powodu urwanej klapy wirowej była robiona głowica..?
Biorąc pod uwagę inne 159 tą mam w miarę blisko więc chyba podjadę obejrzeć.
Odpuść... Nie ma czym sobie zawracać głowy. Oglądałem już ją. Auto ciężko pali, a jak już zapali to silnik chodzi jak sieczkarnia. Zaczyna być słychać też skrzynie biegów na 6 biegu. Do tego nie widziałem jeszcze tak pordzewiałego podwozia w 159.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Auto ma być ze Szwecji są jakieś strony typu CEPIK w których można coś znaleźć?
- - - Updated - - -
Kiedy oglądałeś? Szkoda że nie masz nr rej. do weryfikacji tego co sprzedający opowiada. Co ciekawego mówił?
Zrobiłeś 400 KM żeby obejrzeć ta Alfę a sprzedający zapewniał że zdrowa sztuka?