Panowie napiszcie mi jak z miejscem na tylnej kanapie w 159sw? Wiecej niż w audi a4b6 lub BMW e46? Pewnie porównywalnie z mazda6? I czy warto zainteresować się 1.9 150km w kwocie do 23tys? Znajdę cos porządnego?
Printable View
Panowie napiszcie mi jak z miejscem na tylnej kanapie w 159sw? Wiecej niż w audi a4b6 lub BMW e46? Pewnie porównywalnie z mazda6? I czy warto zainteresować się 1.9 150km w kwocie do 23tys? Znajdę cos porządnego?
nie siedzialem w audi a4b6 ani w BMW e46. Mysle, ze nie porownywalnie z Mazda 6 bo tam chyba bedzie wiecej miejsca.Powiem tak szalu nie ma ale ja 178 cm wzrostu siedze za soba tzn.za fotelem kierowcy w miare wygodnie tylko jestem dosc mocno przesuniety do przodu.Dodam tylko, ze z wsiadaniem i wysiadaniem z tylu w 159 to jest mala tragedia(zwlaszcza wysiadanie) ale na szczescie jezdze z przodu, a czasami z boku jako pasazer ale to bardzo rzadko(%).Porownujac do Toyoty Yaris mojej zony to w Yarisce jest 2 razy tyle miejsca z tylu tyle, ze bagaznika tam znowu nie ma.Pozdrawiam
ok dzieki. a ile potrzebowałbym na zakup dobrej sztuki z lat 06-07
Wg mnie miejsca w 159sw z tylu jest malo
Co do porownania - no tez.niestety nie pomoge ale...
Wypatrzec komis w ktorym sa i audi i alfa.i bmw i moze nawet i mazda sie trafi na raz i skoczyc tam i siasc w kazdym i sprawa.jasna
Jak dla mnie to w 159 z tyłu nie ma szału z miejscem, nie jestem za wysoki (180cm) a jak mam ustawiony fotel kierowcy pod siebie i usiadę z tyłu to tak w sam raz się mieszczę. Nie wiem jak ma się to do a4 czy bmw, ale np w Vectrze C jest znacznie więcej miejsca, zostaje mi jeszcze dużo wolnej przestrzeni na nogi. Jak dla mnie to w 159 jest miej więcej tyle miejsca co w Astrze II. Kiedyś przymierzałem się do zakupu Mazdy 6 i z tego co pamiętam to mazda wydawała mi się znacznie bardziej przestronna niż 159 ale jakoś super dobrze tego nie sprawdzałem bo na razie na tylnej kanapie przewożę jedynie powietrze:)
Pamiętaj , że do tych 23 tysięcy które chcesz wydać , trzeba doliczyć kilka tyś na tzw. pakiet startowy :)
Witam ;) Przymierzam sie do kupna AR Brera 2.2 JTS lub 3.2 JTS 24V I chciałbym włożyć w nią gaz , co o tym sądzicie ? Jak chodzi instalacja lpg w tych silnikach ? Z gory dzieki ;)
nie zamontujesz LPG do tych silnikow.Jedyny jaki mozna zagazowac to 1.8 MPi ktory niestety w Brerce nie wystepuje