Pozdrawiam kolege w czarnej 147 po fl ktory wpuscil mnie przed siebie w katowicach przed tunelem, swiatelka byly :)
Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk
Printable View
Pozdrawiam kolege w czarnej 147 po fl ktory wpuscil mnie przed siebie w katowicach przed tunelem, swiatelka byly :)
Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk
pozdrawiam kolege z czarnej 156 fotografujacego 2 156-ki w Katowicach na ul. Panewnickiej w zeszłą sobote
Pozdrowienia dla kolegi od którego wczoraj odbierałem zakupiony przez allegro pokrowiec viledy , jak się okazało sprzedawca posiada ładną czarną 147 z rameczkami :)
Tarnów, piątek, koło godziny 14, srebrna 156-pozdrowienia dla Pana, ktory wskazał mi drogę w kierunku A4. Jechalem sluzbowym. Ramek brak, ale moze czytasz forum-jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam.
Pozdrowienia rowniez dla GT widzianej na autostradzie za Tarnowem, raz ok. 11, drugi po 14.
Dzis bede sie wloczyl po Zywiecczyznie, tym razem juz Alfa ;)
Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
Załącznik 95574
Raczej nikt od nas, ramek brak, ale puszczane baki jedne z wiekszych jakie widzialem;] ten na zdjeciu to mniej niz polowa mozliwosci tej 156;)
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 SZY na ramkach, który pomachał mi w sobotę ok 13.30 w Żywcu. Trochę się zagapiłam i nie zdążyłam odmachać :)
Pzdr dla czarnych GT i 159 obie SCI, którym nie zdążyłem odmachać w Skoczowie :)
Pozdro dla Nazara mijanego przed chwilą na jego ulicy ;)
W niedzielę mi migał i machał kolega z Lancia Delta przy Tesco ... kto to bo zaskoczył bardzo :)
Pozdrawiam kogoś kto parkuje żółtawą popękaną, zaniedbaną żółtawą Alfę 145 z przyklejoną taśmą prawą tylnią lampą która parkuje (chyba codziennie - bo co tam jestem to tam stoi) przed szlabanem przy wjeździe do Ośrodka Rehabilitacji w Jaworzu. Weź Pan(i) coś z tym zrób bo gańba :P