Z kim się dzisiaj widziałem w Strzegomiu? 159, zdaje się czarna SW. Łapki były :)
Printable View
Z kim się dzisiaj widziałem w Strzegomiu? 159, zdaje się czarna SW. Łapki były :)
Ktoś od nas jest w Niechorzu? Widziałem kilka Alf z dolnośląskiego, w tym zaparkowaną na posesji czarna poliftowa 147
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Pozdrówki dla 147 DLE xxxxxx którą udało się dziś spotkać na swiatałach przy lidlu w Legnicy
Około 18:30 w strzegomiu widziana czerwona 159 na DB i za nią leciała 147 bodajże tablice KN a przed 19 czarna 159 DSW ;-) pozdrawiam
Pozdrowienia dla czarnej 159 SW na klubowych ramkach i rej DW widzianej dziś w Polańczyku :) zostawiona pamiątkowa ulotka :)
Wysłane z mojego HTC Desire 620G
Czerwona 156 sw DJ... zaparkowana w Dziwnowie, pozdrawiam
Dziś ok 10:50 koło starego małego shella widziana Dominika. Mrugalem z lancii ale była zbyt zajęta rozmowa przez telefon! Nie ładnie: p ale pozdrawiam: )
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Pozdro dla kolegi wroclaw przed wlotem na a4 w czarnej 159 na ramkach lapki byly godzina ok 18-19
Pozdrawiam dwie alfy widziane dziś w Karpaczu i okolicy ;)
Pierwsza była srebrna 166 około 11:30 na ramkach, wyjeżdżałem z bocznej, kolega leciał z górki odmachane ;)
Potem w drodze powrotnej około 20:00 jakieś 5km za Karpaczem, chwile za rondem w stronę Jeleniej góry widziana 159 Sw, ciemny kolor. Też odmachane ;)
Kierowca srebrnej 147 FL ;)