moze nie do końca ja ale jednak od siebie dla Niej!
- pranie tapicerki, podsufitka i cały doł :D
- mycie, wosk, nabłyszczacz do lakieru nałożony rownież :D
Printable View
moze nie do końca ja ale jednak od siebie dla Niej!
- pranie tapicerki, podsufitka i cały doł :D
- mycie, wosk, nabłyszczacz do lakieru nałożony rownież :D
dziś mycie, odkurzanie, wymiana filtra powietrza, przy okazji przeczyściłem przepływomierz
dziś odbyło się pranie podsufitki
Wymieniłem wycieraczki, pomalowałem odpryski na ramionach wycieraczek. Na starych piórach drażnił mnie napis BOSCH więc zdecydowałem kupić oryginalne takie jak miałem poprzednio z przetłoczeniem "alfa romeo" zamówiłem i o zgrozo nowe nie mają już przetloczenia. :(
Ja wczoraj rozebrałem tylną kanapę, żeby wyjąć tylną półkę (drażnił mnie brud przy szybie :D), przy okazji urwałem 2 z 4 zatrzasków trzymających półkę (więc kupiłem nowe...) po czym "wyprałem" półeczkę i te trójkąty przy tylnej szybie, wyczyściłem środek wszędzie, gdzie to możliwe (nawet pod tylną kanapą) + bagażnik...
Przesmarowałem zamek maski przedniej (żebym sam mógł otworzyć, bez podciągania przez drugą osobę :D)
I na koniec oczywiście mycie z woskowaniem, nabłyszczaniem oponek itd :D :D :D
Dzisiaj przedmuchałem trochę silnik i rurę wydechową z "zimowej sadzy" sprawdziłem hamulce (działają jak szalone) :] pierwsza mocna jazda po zimie :] aż samochód inaczej śpiewa :]
Wczoraj umyty :) przetarłem oczka mojej Belli, po prostu CUDO :) a te bezpośrednie nawiewy spod przedniej szyby i zamknięte okna - prawie jak klimatyzacja:D
AR 33 - polecam każdemu ;) jeśli nie na własność to chodziarz się przejechać.. ;)
Kierownik a powiedz jeszcze, że masz czerwoną tę 33... :)
umyłem :)
onefiveseX moja jest czarna ;)
a ja teraz wszystkich zaskoczę - tak myślę hehe... ja dziś dla swojej Belli upiekłem pierwsze w życiu ciasto - poważnie... oczywiście w tym przypadku Bella znaczy Żona... jak przyjedzie z pracy będzie niespodzianka ;) mam tylko nadzieję, że nie wyszedł zakalec czy jak to się tam zwie...
... Kierownik co do czarnej 33 to też w tym kolorze jest jej do twarzy :) , kiedyś kochałem się w takiej jednej czerwonej i stąd właśnie moje pytanie...