Pozdrowienia dla Kolegi w granatowej 166 na blaszkach SC..... (czarnej ??? , nie wiem bo byla już noc), z którym tak ładnie lecieliśmy sobie połykając wszystko na trasie Olkusz - Kraków dziś między 21-21.30. Pozytywna jazda :D
Printable View
Pozdrowienia dla Kolegi w granatowej 166 na blaszkach SC..... (czarnej ??? , nie wiem bo byla już noc), z którym tak ładnie lecieliśmy sobie połykając wszystko na trasie Olkusz - Kraków dziś między 21-21.30. Pozytywna jazda :D
pozdrowienia dla kolegi z 155 kolor bordo chyba który towarzyszył w przejezdzie opolska w strone huty i killowaniu tt turbo - sobota/niedziala okolice północy kraków
zatrąbiłem i awaryjkami migałem
pozdrowienia dla kierownika bordowej (?) 156 na rej KWI widzianej w krakowie na rondzie grunwaldzkim ok godz 20.
Ja macham w miarę możliwości praktycznie do każdej Alfy, jakoś chyba nie udaje mi się trafiać na Was klubowiczów. Ale parę sukcesów jest :)
Pozdrowienia dla kolegi z granatowej 156, kolega zamrugał awaryjnymi, ja odpowiedziałem z tyłu długimi - aleje na wysokości bonarki dzisiaj koło 20 :)
pozdrowienia dla srebrnej 156 - ki na rej KNT.... widziana wczoraj w Mysłowicach
dla 159 - ki <kolor ciemny :P taki jak od Planciora> na rej ST..... widziana w Tychach przy MC Donald's
A ja pozdrawiam Pana "lenia" w srebrnej 146 z przyciemnionymi szybami Na blachach Rybnickich SR widzianej w niedziele pod realem w godzinach ok. 11. Nazwałem leniuchem, bo zaparkował nie na wyznaczonym miejscu tylko na lini wydzielonej z parkingu takie coś ///// gdzie się kurde już nie PARKUJE, cały parking wolny a kolega daje taki przykład...
Ludzie jakby mogli to wjadą do sklepu.
Wielkie dzięki dla srebrnej 156, która mi mrugnęła, że susza na ulicy mogilskiej :-) gdyby nie to, mandat byłby murowany :)