Jak reklamujesz to wystarczy, ze jest to opakowanie jak byś chciał zwrócić w ciągu 14dni bez podania przyczyny to musi być nienaruszone.
Printable View
Jak reklamujesz to wystarczy, ze jest to opakowanie jak byś chciał zwrócić w ciągu 14dni bez podania przyczyny to musi być nienaruszone.
Pływak, próbuj reklamować te żarówki, co Ci szkodzi.
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Nie reklamowałem żarówek, ponieważ... naprawiły się. Wystarczyło nie panikować, a dać żarówkom popracować.
Przejechałem 50 km, wracam. Chciałem zrobić zdjęcia do reklamacji, a tu obie świecą jednakowo. Szkoda, że nie zrobiłem zdjęcia wcześniej. Nawet sąsiad śmiał się, że bubel kupiłem (był przy montażu i pierwszym uruchomieniu, więc problem z moim tylko wzrokiem odpada :) ).
Generalnie Philips Racing Vision świecą bardzo dobrze, ale to też zasługa nowych reflektorów. Barwa wg producenta do 3700k i rzeczywiście światła jest fajna.
Robione kalkulatorem :)
Załącznik 219423
Tak niebiesko swieca czy to xenon bo nie orientuje sie gdzie ma 159 swiatla mijania.
Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk
159 nigdzie nie ma świateł dziennych te co świecą są mijania. Nie oceniajcie barwy po fotce bo a) zdjęcie ma skopany balans bieli b) wy macie nieskalibrowany wyświetlacz i u każdego będzie co innego. 3700K to jest barwa cieplejsza od xenonów fabrycznych, które mają 4300K czyli będą bardziej żółte
Na moim monitorze barwa jest zbliżona do białej, ale w stronę żółtej :) Zresztą tak też się prezentują na żywo. Fajna barwa.
To oczywiście lampy halogenowe, światła mijania. Dzienne mam zamontowane poniżej :)
"Profesjonalna" firma na Allegro. Zawsze sprawdzam sprzedawców.
Teraz żarówki świecą równo i nawet fajnie, bardzo jasno. Ale nigdy wcześniej taka sytuacja mi się nie przydarzyła.
Ja bym się tym nie przejmował. Widocznie trzeba je było "wygrzać" i tyle. Podobnie jest ze sprzętem audio, musi pograc ileś tam, własnie wygrzać się, aby osiągnąć pełnię swoich możliwości.
A sprawdź sobie, czy któryś zestyk do tej lampy co świeciła na żółto nie jest zaśniedziały. Bo po tym co pisałeś, to można się domyśleć, że był za duży spadek napięcia. A to, że teraz jest ok - nie znaczy, że sie naprawiło. Moze to być krótkotrwałe. Moim zdaniem lepiej zakonserwować jakoś te połączenia (nawet jeśli są w porządku).