MAM, przyszedł wyczekiwany paczkonosz... zajebiaszczo się prezentują (już wszystkich spowrotem lubie)
Printable View
MAM, przyszedł wyczekiwany paczkonosz... zajebiaszczo się prezentują (już wszystkich spowrotem lubie)
Dostałem dzis dywaniki, wyglądają świetnie. Grube w dotyku, pasują idealnie, a boczny napis ALFA ROMEO świetnie komponuje się z napisem na progu GT. Bardzo pozytywny zakup. Na pierwszy rzut oka wyglądają na solidnie wykonane, wiec powinny spokojnie 2-3 lata wytrzymać. POLECAM!
Ciesze się że sie podobają :) Jedna tylko uwaga - dywaników nie powinno się prać w pralce oraz prać ręcznie szorując szczotkami ponieważ nadruk podobno może tego nie wytrzymać. Mi sie osobiście coś takiego nie przytrafiło bo ich nie prałem nigdy, mi wystarczyło tylko odkurzanie, przy odkurzaniu nie ma żadnych obaw o nadruk :)
jest jeszcze możliwość zamówienia dywaników ?
Witam
Do mnie też już doszły.
Ma ktoś może pomysł co zrobić jeśli w wykładzinie na podłodze auta otwór po jednym ze stoperów od poprzednich dywaników już nie trzyma (jest tak wyrobiony że wkręcenie stopera się nie udaje). Niestety poprzedni właściciel nie zadbał o to odpowiednio wcześnie i mam teraz mały problem. Miał ktoś może podobną sytuację i znalazł sensowne i estetyczne rozwiązanie?
Dywaniki są fajne, trzeba tylko będzie uważać żeby żaden pasażer nie władował się do auta z brudnymi mocno butami i ślicznego czerwonego nadruku nie uwalił.
Szkoda wielka że gumowych na zimę nie można tu kupić :(
Do mnie również dziś doszły :) wyglądają całkiem całkiem.
witam, i do mnie dotarły przed południem.
Po pracy zamontowane, pasują idealnie!
W mojej 156 są idealnie dobrane do tapicerki, a że Bella jest czerwona to czerwone napisy super się komponują tak jak i w małżonki 147!
Czemu ja dopiero teraz je zakupiłem to sam nie wiem! GORĄCO POLECAM:)
Witam,
Dywaniki właśnie dostałam, niestety nie pasują. Mocowania są w zupełnie innych miejscach niż w samochodzie. To tyle, nie bardzo mam pomysł, co z tym zrobić. Szkoda, bo są ładne.
Roma do dywaników są stopery :) Trzeba wkręcić je w odpowiednie miejsce w wykładzinie i będą pasować