ehhh kupiłem obudowę do f.powietrza do 16v który jet do 8v...sprzedający zapewniał że jest do 16v.....:D lubie takie interesy bo nie wykręcił przepływki :D :D więc mam na sprzedaż przepływkę i obudowę f. powietrza hahahha
Gdzie dorwać poduchy silnika do 16v? Albo jaki patent na to ?
Podobno da się to regenerować.Ja tak będę się starał zrobić ze swoimi bo nowych nie ma nigdzie.
W każdym sklepie możesz zamówić, widzę że IC ma u siebie i sklep w którym ja kupuję graty też więc nie powinno być z tym problemu.
Prawej do fałki akurat nie ma bo już szukałem ponad rok temu jak z Andrzejem wracaliśmy z Częstochowy z oberwanym silnikiem:)
Do 8V i 16V wszystkie da się kupić bez problemu.
Parę lat temu nie szło dokupić tylnej.Teraz są.Może ktoś wyprodukuję partię prawych.
Jak Andrzej sobie poradził?Używka?
Akurat wtedy okazało się że poduszka jest dobra a jedynie nie była dokręcona i osiadła z całym silnikiem, wystarczyło dokręcić. Daj swoją poduchę do zakładu gdzie robią poliuretany to Ci wymienią gumę i po sprawie, ewentualnie szukaj po hurtowniach z włoszczyzną, może gdzieś się jakaś jeszcze poniewiera.
Wszystkie można poliuretany zrobić? Słyszałem kiedyś że może być zbyt sztywno i buda może wpadać w wibracje