Rzmudzior, pilne te wałki?? Zacząłem robić porządki w garażu i chcę się pozbyć paru gratów bo lista zajmuje mi 5 stron A4 a to jeszcze nie koniec, wałki na 100% mam.
Rzmudzior, pilne te wałki?? Zacząłem robić porządki w garażu i chcę się pozbyć paru gratów bo lista zajmuje mi 5 stron A4 a to jeszcze nie koniec, wałki na 100% mam.
Takie o pilne :P Tak se myślę czy na zaworach dolotowych da się luzy potem ustawić.
Ale fajnie, że masz ^^
No i wszyscy modyfikujący kończą z wałkami od Grzybka. Chłopie, Twój magazyn części zaczyna być znany w Europie Środkowej :)
Hehe, ubliżasz mi czy komplementujesz??:) Moja kolekcja zajmuje jakieś 4-6m^3 objętości więc pora zrobić trochę porządków i przygotować miejsce na jakieś bardziej wyjątkowe tajle;)
A czy mógłbyś jakąś listę nam wysłać jakie części są u Cb dostępne :D ?
I drugie moje pytanie: Każdy licznik ma z tyłu zieloną płytę. Szukając liczników poliftowych (w moich padł wskaźnik poziomu paliwa) znalazłem te, ale z tyłu.... wyglądają jakby coś im się stało. Czy ktoś mógłby to jakoś wzrokowo zweryfikować ?
http://allegro.pl/show_item.php?item=3308449879
Też mają takie czerwone elementy :D ?
Moja lista części będzie dostępna dla każdego, dodatkowo jeśli ktoś ma/umie obsługiwać Epera to prosta sprawa bo mam zamiar dodatkowo uzupełnić listę o numery części.
A ma ktoś licznik skalowany do 260 km/h dla V6 ?