Hehe na szczęście nie, byłem tylko w okolicy.
Printable View
To o mnie to o mnie! A nick ultraviolet jak już
QUOTE=tymin;1276324]sorry nie tak chciałem edytować
chodziło mi o temat hundzloft7 - o 145 (czarna) :)
heloł
to chyba nie tak
Pani w czarnej (cosmo blu:39:) jechała, i się pozdrawiała Hundzloft7,------- to moja żona miała dała hejkę - nick: gaba. wiem. bo mi opowiadała. a tematu chyba nie czytała.[/QUOTE]
Pozdrawiam kierownika złotawej 147 mijanej w Dębicy ;)
Pozdrowienia dla Mekki widzianego w Bziance chwilę po 15, machałem ale chyba nie zauważyłeś. Pozdrowiam też kogoś z Państwa_C w czerwonym Miciaku, widzianego pare minut później na Krakowskiej w Rz. Niestety nie zauważyłem kogo, bo samochód zobaczyłem w ostatniej chwili ;)
W Miciaku jechała ta lepsza połowa państwa C., czyli wiadomo kto! :P Dziękuję i również pozdrawiam :)
Pozdrawiam również Alfaholika ze srebrnej 156ki, który w piątek zatrzymując cały ruch, umożliwił mi wyjazd spod Urzędu i przebicie się na Krakowską ;) Serdeczne dzięki za uprzejmość :)
Pozdrowienia dla Vito widzianego u mnie w domu 10 października o 18-stej na herbatce i pogaduszkach :)
Jeszcze raz dzięki za pomoc z przemeblowaniem ! :)
Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki błękitnej 147 zaparkowanej jakąś godzinę temu na parkingu galerii Rzeszów (RMI, klubowe ramki)
Ja pozdrawiam wszystkich (kierowników, kierowniczki - pięknych włoskich samochodów Alfa Romeo), spotkanych i tych co spotkam. Wróciłem na drogę po miesięcznym remoncie. Było trudno bez Ali. ALE ......
FRAJDA ...
Pozdro
Pozdrowienia dla kolegi w srebrnej 156 na rameczkach ul.Krakowska godzina chyba cos po 11.Pomachane bylo i odmachane tylko niech sie teraz kolega przyzna jaki ma nick na forum??
Czarny, ja tam od razu wiedziałem że to Ty:D Pozdrawiam również.
tak myslalem Jedrus, ze to Ty tylko zapomlem Twoj nick:P.Jeszcze raz Pozdrawiam
Pozdrawiam Ultraviolet, której Bella przed chwiląstała tam gdzie ostatnio się widzieliśmy ^^ oraz 146 Rrs, któremu mrugalem na skrzyżowaniu i pod biedronka
Pozdrowienia dla czarnej 156 na ramkach widzianej dzis ok.14 na ul.Szkolnej obok przychodni.To chyba ta sama co ciagle stoi pod Dakolem
No to mrugaj Punciakiem jak mnie będziesz gdzieś widział:)
PS Hubert jesli wina leży nie po Twojej stronie i naprawa będzie z ubezpieczenia OC sprawcy do oddaj Alfę do ASO Alfy w Miłocinie zrobią Ci na nowych gratach i będzie git - jeśli chcesz mieć w miarę to ogarnięte i wyrwiesz może jakieś auto zastępcze za free.
Ja tak miałem:)
i zrobia mu szkode calkowita bo wartosc naprawy przekroczy 100% wartosci pojazdu
Pozdrowienia dla Julki Piotrixa widzianej dzisiaj przed 7 koło torów za Albertowem:D niestety w tej mgle nie zobaczyłem kierowcy i machałem z Fiata Scudo.
Pozdrawiam kierowcę zielonej 156 sedan, RJS, z tylu ramki klubowe obok którego zaparkowałem wczoraj pod Millenium Hall po 16.
Wysyłane z mojego HTC One S za pomocą Tapatalk 2
Pozdrowienia dla Tymina widzianego dzisiaj (a raczej jego 4 kółeczka) pod Lidlem na krakowskiej ok 13 ;)
Pozdrowienia dla set669 widzianego ok. 11:00 kolo ASO fiata i kierownika ar156 rze ktory przed momentem stal za moja TI na Legionow :P
Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4
Pozdrawiam Ultraviolet widziana pod blokiem i 156 sw widziana również pod blokiem krakowska 18g dzisiaj koło 14 :)
Pozdrawiam serdecznie dwóch Klubowiczów-czarnej 156 SW zaparkowanej pod jednym z bloków przy Krakowskiej 18 i czarnej 146 wyjeżdżającej spod Nowego Świata dziś w okolicach 12.30. Nie pomachane i nie pomrugane bo spacerowałam z psem, ale ciepło o Was myślę:cool:
Pozdrowienia dla Agnieszki C :) patrzyłaś się na mnie i mnie nie widziałaś ok 16.30 pod Grafficą. Michałem skakałem i nic...
Wysyłane z mojego HTC One S za pomocą Tapatalk 2
Przechodziłem przez przejście dla pieszych na Mochnackiego, a Ty zatrzymałaś się przy tym "rondzie" koło grafiki, żeby nie blokować przejazdu, bo dalej był koreczek przed światłami stronę Jagiellońskiej :) patrzyłaś się w moją stronę, ale brak reakcji :P
Aaaaa to wiele tłumaczy! Jechałam do lekarza i przestraszyłam się, że jest jeszcze gorzej niż myślałam. Czyli wszystko o.k. - mrugałam chyba Weloo (za szybko było więc tak na pewno to nie wiem), a Ciebie nie widziałam, bo ja generalnie za obcymi facetami, to raczej się nie rozglądam ;), a bez Alfy, to już w ogóle są bez szans na przyuważenie! :P Pozdrowionka :wavey:
No nie rób już ze mnie takiego "obcego" :P
A ja pozdrawiam Kolege ze 156 na Rzeszowskich blachach która stała na trawniku w czasie Giełdy Birofilistycznej w Tychach :)
czyżby Alfaholik siedział przy stoliku po sąsiedzku i sprzedawał Piwko z browaru Rzeszowskiego?
Alfe zauważyłem przy odjeździe dopiero :(
Pozdrowienia dla kierowniczki (właściciela siedzącego obok?) srebrnej 156 na rzeszowskich blachach mijanej w Giedlarowej ok godz 16.
Pozdrowienia dla brata bliźniaka stojącego dziś ok. 17 pod Auchan obok mnie
Pozdrawiam wlasciciela białej Alfy 156 sw z czarnym dachem i ramkami stojącej przed chwila pod realem
Wysłane z mojego GT-N7100