Hmm przynależąc do jednej z owych grup, nie czuję się w żaden sposób podzielony z kimkolwiek od Alfaholików. A to, że był okres iż miałem ochotę pewnym adminom dać w dziub za lekceważenie i bezczelne kłamstwa to inna sprawa :D
Printable View
Tak samo jak i ja Arku. Codzienna dawka humoru
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
A co powiesz Arku na takiego kwiatka Załącznik 237221
[QUOTE=Carlos217;2032503]A co powiesz Arku na takiego kwiatka Załącznik 237221
No taka polityka
Jest to typowy przykład jak tam się traktuje ludzi których łączy pasja do AR.
Przyznawać się kto mi wsadził wizytówkę alfaholikow[emoji16][emoji16]za szybę..[emoji41][emoji41]na św. Wincentego...z informacja o spotach[emoji48][emoji48]no fakt trochę zaniedbalem spoty ale az tak mi przypominać[emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji6][emoji6]pozdrawiam I oczywiście odwiedzę..
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Dlatego Andrzeju musisz przyjechać i założyć konto na FB :P
Oj Michał tak jak.mówisz[emoji16][emoji16][emoji16]
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
ja nie mam FB, i tak średnio z komunikacją, co do zlotów w warszawie. Zresztą te dyskusje na ostatnich 3 stronach (na temat WAH, chyba nie są w temacie wątku: "Warszawskie spoty CZWARTKOWE" -chyba że są, a ja zwyczajnie się nie orientuję)
Z tym samozwańczym rządzeniem najczęściej jest tak że na 100 indian każdy chce grać na bębnie, ale ognisko rozpalić nie ma komu:)
Nie czuję żadnej potrzeby dyskusji z Tobą
No rozumiem ksieciunio bez alfy nie będzie rozmawiał z plebsem. Powiedz może kim Ty jesteś w wahu? W końcu premier już jest. http://www.forum.alfaholicy.org/imag...018/05/397.jpg
Wiesz że to jest choroba ? Nie masz innych zajęć tylko robienie screenów z rozmów....
Chorych ludzi trzeba leczyć.
Cieszę się, że ciągniesz rozmowę. Zawsze chętnie porozmawiam na poziomie, a nie ty właśnie pokazałeś jaki poziom reprezentujesz.
Co do moich zajęć to mam ich mnóstwo, lecz zawsze i wszędzie będę przestrzegał ludzi przed takimi pseudo klubami jak wah. Mam ci przypomnieć jak traktowaliście ludzi? Może trochę przypomnę co?
Wybacz, ale gdy się zorientowałem, że jesteście po prostu pajacami, nie mogłem w tym uczestniczyć :) Nie jestem kibolem wyklętym, w wah zamkniętym, żeby ślepo iść za przywódcą, gdy odwalacie manianę. Do tej pory mi wstyd, że kiedyś stałem po Waszej stronie. A w drugą stronę były jakieś „transfery”? Masz już jakąś Alfę, czy po prostu nadal obrabiasz dupy kolegom i koleżankom, którzy nimi jeżdżą? :)
Nie ma żadnego drugiego dna, po prostu nie podobała mi się na wiadomym spocie Twoja oraz Bartka agresja wobec pewnych osób, które akurat ceniłem, ale nie zawsze się z nimi zgadzałem, a w sumie to rzadko. Tylko tyle. Co do drugiego dna, o którym również słyszałem, to jest to bzdura i moglbym wyciągnąć odpowiednie rozmowy na Messengerze, więc radzę skonczyc ten wątek.
Poza tym Michał, dobrze wiesz, ze kompletnie nie panowaliscie wtedy nad sobą i nie macie na to żadnego tłumaczenia. A co do mojej osoby nie możesz nic powiedziec, bo chciałem załagodzić Wasz spór, ale w pewnym momencie już się nie dało i niestety dalej nie mogłem stanąć po Waszej stronie. Poza tym o czym my tu rozmawiamy, to było dawno, nie przyjezdzam do Was i tyle. Z drugiej strony wiem, ze nie odpusciliscie i robiliście złośliwości dalej, wiec daj sobie siana z tym, ze ja się teraz śmieje z Ciebie.
Tak, a ja właśnie widzę ciągle tylko pisanie jaki to WAH jest zły, fanatyczny, sekciarski i Bóg wie jeszcze jaki. Powstały inne grupy, które jedyny powodem spotów było obgadywanie jak na Tym WAH'u panuje zamordyzm itp. itd, Alfa Romeo schodziła na drugi etap. I znowu, gdy ktoś pojawiał się "pokrzywdzony" przez WAH od razu frekwencja rosła, no bo nie ma nic łączącego jak wspólny wróg. Dlatego ogromnie się cieszę jak jest teraz na WAH i proponuje by każdy chodził swoją drogą.
Sami do tego doprowadziliście, nawet pokuszę się o stwierdzenie, że taki był Wasz zamiar. Nie pochlebiaj sobie tak bardzo, myślisz, że nie ma innych tematów tylko wah. Jest wiele lokalnych grup, lecz z tego co widzę to w wahu są tylko takie problemy.
Po raz pierwszy muszę się z Tobą zgodzić to co powinno łączyć wszystkich członków to zamiłowanie do Alfa Romeo.... lecz wyszło inaczej.
Ale to Ty Michał nie masz Alfy :) a w tych innych grupach w których nie chodzi o Alfy Romeo, ludzie właśnie nimi przyjeżdzają, a nawet niektórzy maja wiecej niż jedną :) Daj sobie już na luz, nie musisz mi odpisywać, dużo teorii spiskowych tu widzę, a prawda jest prostsza i nie zawsze taka jak ją widzisz. Gdybys uparcie nie chciał pokazac kto tu rządzi i za wszelką cenę pokazywac swoich racji to wszyscy by się dogadali i podziału żadnego by nie było.
Papieram przedmówce
Każdy ma swoje teorie i wie najlepiej, więc nie widzę sensu dalszej dyskusji no bo po co. Właśnie teraz nie ma tych co chcieli rządzić nic nie robiąc. A przytyk do braku Alfy, widzisz można nie mieć Alfy a współtworzyć fajną grupę ludzie bez jadu i zawiści który to był w tej grupie.
Gdybys był wtedy bez jadu i zawiści to byś inaczej rozwiązał ten konflikt, a zrobiłeś dużo aby wywalić innych, bo taki był Twój interes a nie interes grupy. Takie jest moje zdanie. Niestety, ale jak się rządzi to nie tylko swoje interesy powinno się reprezentować.
Pozdrawiam
wah bez jadu, to możliwe lecz tylko z inna administracja.
o widzę, że dzieje się tu oooostro :O
swoja drogą szukam Mito w dobrej cenie ;)
Odgrzeje temat. Jak wygląda sprawa że spotami w obecnej chwili?
Odbywają się, więcej info na grupie Warszawscy Alfaholicy
https://www.facebook.com/groups/warszawscyalfaholicy/