Dzisiaj suma inwestycji z tygodnia :Tarcze Brembo klocki Ferodo przód .Tłumik końcowy Ulter, oraz komplet felg alu na lato.
Printable View
Dzisiaj suma inwestycji z tygodnia :Tarcze Brembo klocki Ferodo przód .Tłumik końcowy Ulter, oraz komplet felg alu na lato.
Litr? Więcej, tak z 1,4l :D Zasłyszałem, że nawet datę ten "komputr" potrafi pomylić :D
Wyczyściłem głowiczki spryskiwaczy lamp (brudne i nie pryskały dobrze) i zamówiłem przekaźnik czasowy regulowany :)
wymieniłem pompkę spryskiwaczy.
dzięki tłumaczeniu jak dziad krowie na rowie gdzie są kostki kurtyn usunąłem błąd AIRBAG (dzięki arekgr!!)
wymiana podświetlenia wskaźnika paliwa, zegarka oraz górnej żaróweczki prędkościomierza,
a ja w końcu zakupiłem swoją Alfę 156 ;) świeżo odebrana od mechanika po wymianie rozrządu i górnych wahaczy :)
Dziś świeży płyn ustrojowy. Wymiana oleju - Motul 8100 X-Clean 5w40 + filtr oleju + filtr powietrza + filtr paliwa + filtr kabinowy. Do tego doszła w końcu wymiana rury prowadzącej od intercoolera do turbiny na nierdzewkę. I zalałem czysto profilaktycznie i z ciekawości Ceramizera do skrzyni biegów. Ot tyle na dziś bella dostała, AŻ tyle :lol:
umyta jak co tydzień na bezdotyku