pozdrawiam srebrną GTV 3.0 V6 na rondzie polsadu w krakowie :D piękny dzwięk silnika :) moje 2.0 blado przy tym wyglądało :D
Printable View
pozdrawiam srebrną GTV 3.0 V6 na rondzie polsadu w krakowie :D piękny dzwięk silnika :) moje 2.0 blado przy tym wyglądało :D
no popatrz :)
ta kolejna ktorą spotkała (jasna 147, ciemne szyby, ramki itp) to byla kolegi ninja, bo tez mowil ze machal pani w 147 na kosach :) obaj jechalismy do roboty hehehe
Pozdrawiam właściciela czarnej Gtv na ramkach dzisiaj po 12 na parkingu za spodkiem ;)
Pozdrawiam Pietropiliego spotkanego dziś pod OBI na Bielskiej
Pozdrawiam bordową GTV SZ***** dziś w Kochłowicach niedaleko ronda około 14, Czerwoną 147 przy budynku ZEG w Tychch około 15:20 i 156 SW SPS**** która zaparkowana była koło piramidy około godziny 16.
Ja jechałem na rowerze, więc nie będę machał jak głupi :D
Pozdrawiam KamiaDG widziany dzis ok 19 w Dąbrowie gdy wracaliśmy ze spota ze strzelnicy, łapki były:) no i później na trasie między Sosnowcem a Jaworznem spotkana Alfa 147 SJ z ramkami pomigane światłami. Pozdrawiam
pozdrawiam Kolegę w jasnej 156 SK (klubowe ramki) widziany dziś w Mysłowicach ok 15.50 :P długie były - łapki także :)
Ja pozdrawiam kolegę ze srebrnej (jeśli jest niebieskawa to nie bić) spotkanej dziś na A$ przy 3 stawach ok 7:40.