To może i Ja wpadne.Dawno mnie nie było
Printable View
To może i Ja wpadne.Dawno mnie nie było
No to całkiem spore grono się szykuje :)
lubię To!
Udało mi się zregenerować światła i złożyć auto więc jest szansa że bym podjechał. Ale pytanie od nietutejszego gdzie się dokładnie spotykamy? I czy tam będziecie czy gdzieś jedziecie bo ja jak to z dzieciakiem nie wiadomo o której bym dotarł :sarcastic: i warunkiem musi być pogoda. Jak będzie ciapa to zostaję w domu, a jest szansa na słoneczny wtorek.
spotykamy sie tu: Pinezka
http://goo.gl/maps/izzXd
ile tam brdziemy tego nie wie nikt :) a czy gdzies bedziemy sie przemieszczać to trudno powiedziec. w razie czego dzwoń 605476270 :)
Dzięki. Mam nadzieję że będzie pogoda.
Koledzy i Koleżanki rzuciłem hasło na spocika noworocznego aby się spotkać i pogadać o tym co nas czeka w nowym roku i spotkać się z dawno niewidzianymi kolegami i tymi , których jeszcze nie znam . Widzę że odzew jest spory co mnie niezmiernie cieszy zapraszam wszystkich . Przemieszczania raczej nie przewiduje bo pogoda raczej mało atrakcyjna , ale na wiosnę mam nadzieje że powtórzymy bardzo udany PRZEJAZD TRASAMI RAJDU ELMOT albo jakiegoś grila w szerszym gronie:cool:
Pogoda dzis raczej mocno nie urokliwa w Legnicy snieg z deszczem - mam nadzieje że jutro przynajmniej padać nie będzie. :)
Z prognoz na jutro wynika że ma być w miarę pogodnie i bez opadów
dokładnie tak. Jutro ma być ladnie skonecznie i lekki mrozik :)