Ja mam 200 KM plus box Race Chip. Pisałem już w tym temacie o odczuciach, podawałem wyniki z Drag Racera. Gwarancja do 02.20.
Printable View
Ja mam 200 KM plus box Race Chip. Pisałem już w tym temacie o odczuciach, podawałem wyniki z Drag Racera. Gwarancja do 02.20.
Może i faktycznie zaniża ale w sumie ważniejsza od suchego wyniku cyfrowego jest różnica przed i po. Było np. 7, jest 6 czyli sekunda zysku. Przy innym programie było 7, jest 5, czyli 2 sekundy. A czy to będzie 7>5 czy 8>6, to przy moim podejściu do tematu nie a znaczenia. Wiem, że jak jadę na mojej stałej trasie do Berlina i z powrotem, to wyprzedzam "kierunkowskazem" - włączam kierunkowskaz i jadę. No chyba, że on raz zaniża, raz zawyża i to losowo. Obejrzę ale na razie i tak nic lepszego nie mam.
A ktoś ma boxa i przeszedł z nim lub ze zdemontowanym przegląd w ASO lub nawet jakieś awarię zaliczył, która skończyła się diagnostyką w ASO?
Do każdego boxa RC dostajesz taki bypass, który zakładasz w miejsce boxa i jest (poza wiązką) wszystko ori. Już to ćwiczyłem podczas naprawy gwarancyjnej.
Racelogic prawdę powie ;D
Pisałem wcześniej, że "mój" serwis wie. Gdyby zdarzyło mi się coś w innym miejscu, gdzie byłaby groźba, że trafię do innego serwisu, jestem przygotowany narzędziowo i technicznie do szybkiegi demontażu boxa i wiązki. Co do DG nie dyskutuję. Pokazał co pokazał, a najważniejsze są moje odczucia, że jest dobra poprawa.