Nie ma sprawy do usług
Printable View
Nie ma sprawy do usług
Chciałbym zamówić ramki ale wyskakuję mi:
mimo87 nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:
- Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,
- Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,
- Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,
O co chodzi?
Można zamawiać przez priv?
No wlasnie,mi tez cos takiego wyskakuje,nie wiem o co biega?
Wysłane z mojego Nexus 4
a którym momencie macie taki komunikat>?
Ja zrobiłem zamówienie, wysłałem przelew na jedną ramkę, pal licho że za 20,99 ale mam nadzieje, że dojdzie :hmmmm2:
chłopaki, może jednak wstrzymajcie się trochę - tak jak napisał Tuti wyleciały jakieś błędy i sklep będzie działał poprawnie na dniach...
przesyłka w toku:(
Sprawa wygląda tak że paru osobom udało sie złożyć zamówienie kiedy sklep był w fazie testów ale jeszcze nie był oficjalnie uruchomiony. Wszystkie te złożone zamówienia mam w bazie danych, na tę chwilę mam 4 opłacone - konradsjz, adriano86, gavu, m4tinez. Wszystkie te opłacone zamówienia zostaną normalnie zrealizowane chyba że ktoś zamówił coś czego aktualnie nie ma w sklepie bo inwentaryzacja jest dopiero w trakcie i część gadżetów /etui czarne i brązowe, smyczki nero/ dopiero zamawiam - tych rzeczy aktualnie nie ma na stanie więc jeśli ktoś to zamówił to musi sie liczyć z tym że trzeba na to chwilę poczekać.
Póki co sklep jeszcze oficjalnie NIE RUSZYŁ
doczekam się odpowiedzi na moje pytanie ?