Witam, witam :) to jednak ktoś z Elbląga śmiga alfa i forum odwiedza:D to ja się może przedstawie, Wojtek miło poznać, co do autka to GTV 2.0 V6 TB...
Jak ja uszykuje to z chęcią się nią pochwale:)
A póki co to pozdrawiam alfoholików z EG'a
Printable View
Witam, witam :) to jednak ktoś z Elbląga śmiga alfa i forum odwiedza:D to ja się może przedstawie, Wojtek miło poznać, co do autka to GTV 2.0 V6 TB...
Jak ja uszykuje to z chęcią się nią pochwale:)
A póki co to pozdrawiam alfoholików z EG'a
witam...:)i już kolejna alfa na zlotach...;)
- - - Updated - - -
to co teraz będzie nas 6...???;)
panowie co tutaj tak cicho...:)spocik jakiś....????może jutro...???:)chętni...:)???czy inny termin...tylko musi on być jeszcze w tym roku....:)trzeba g fajnie zakończyć....;)
Coś nie ma chętnych... moja Alfa grzeje się w garażu, wyjedzie prawdopodobnie dopiero na wiosnę
w lutym zrobimy jak dobrze pojdzie to przyjade do polski :)
ok...:)trzymam ciebie za słowo...:)
jak pawlo ile juz kilometrow zrobiles bez stania u mechanika ? :)
prawie 3 tys.:) jezde i nic się nie dzieje...:)no prawie nic jeżeli nie liczymy wspomagania...:)ale wężę może pod choinkę dostanę...albo na nowy rok...i wtedy powinno być już ok....:)
- - - Updated - - -
mogłem tak od razu zrobic a nie bawić się w remont 16v...:(no ale człowiek na błedach się uczy....:)
a mowilem ci wczesniej i nero to samo powtarzalem a teraz widzisz cieszysz sie alfinka a jak jeszcze bys gaz chcial jej wstawic to juz wogole bys zobaczyl jak to sie jezdzi za darmo w trasy :)