Ponoć buteleczka już jest i jutro trafi do właściciela:D:D:D:D
Ajć to twarde sztuki z nich ale jak to kobity hehe:P
Printable View
Od razu oznajmiam, ze się nie wyrobię na 18:00 i pewnie znowu się spóźnię. Dlatego wpadnę tylko do Coloraty, bez zahaczania o Sarniego.
...a spróbujcie nie przyjechać do Wilkowic to gwarantuję, że wrócę do domu po strzelbę, znajdę was i POWYSZCZELOM jak kaczki :eek::D:eek::D hehe:P
Data i czas: 17.12.2010r. 18:00
Miejsce: Sarni Stok CH, parking dolny, druga w lewo i do końca
Cel: zgrupowanie
Misja: wyjazd do Coloraty Wilkowice (www.colorata.pl) w terminie między 18:30 a 19:00.
Obowiązują stroje świąteczne, oficjalne, ale nie galowe (a chciałem wziąć gajer :( ). Osoby które się nie dostosują siedzą przy stoliku łaka łaka :stupid:
Klir?
Kłartoportek (sory, tak samo wyszło ze mnie) a jak nie wpadniesz do Coloraty to nie chcesz wiedzieć jak co my Cię powyszczelowujemy ;)
Dodam w ramach OT że mam całkiem fajny akumulator do obdarowania i będę go miał ze sobą w piątek, reszta w dziale bazar.
[QUOTE=żuwik;449182]Data i czas: 17.12.2010r. 18:00
Miejsce: Sarni Stok CH, parking dolny, druga w lewo i do końca
Cel: zgrupowanie
Misja: wyjazd do Coloraty Wilkowice (www.colorata.pl) w terminie między 18:30 a 19:00.
Obowiązują stroje świąteczne, oficjalne, ale nie galowe (a chciałem wziąć gajer :( ). Osoby które się nie dostosują siedzą przy stoliku łaka łaka :stupid:
Klir?
Kłartoportek (sory, tak samo wyszło ze mnie) a jak nie wpadniesz do Coloraty to nie chcesz wiedzieć jak co my Cię powyszczelowujemy ;)
żuwiku:D:D:D nie ma to jak klarowne i przejrzyste opisanie piątkowego wieczoru heeh choć jeden się odważył hehe:D:D
Kurdę tylko skąd ja na piątek giwerę załatwię hehe:P
Jest i buteleczka :) Dumnie błyszczy na tylnym fotelu w alfie :) Chyba jest mocna bo dzisiaj nie zamarzla :D Wpadnę tylko na chwilę na sarni złożyć życzonka bo jak się okazało spocik pokrył się czasowo z wigilijką firmową. A szkoda bo też bym chętnie ze śrutówki postrzelał :D:D:D