U mnie 18,19.05 odpada, jeżeli sprawy rodzinne pozwolą to chcę się pokazać na Rajdzie Nocy Muzeów, jeżeli nie to na pewno chcę podjechać do Boguchwały popatrzeć na auta które tam będą. Więc w niedzielę 12.05 będę na Podpromiu.
Printable View
U mnie 18,19.05 odpada, jeżeli sprawy rodzinne pozwolą to chcę się pokazać na Rajdzie Nocy Muzeów, jeżeli nie to na pewno chcę podjechać do Boguchwały popatrzeć na auta które tam będą. Więc w niedzielę 12.05 będę na Podpromiu.
Byłem około 16.15 na Podpromiu i nikogo nie widziałem :(, oprócz innych użytkowników tuningowanych samochodów.:confused:
16.15 wyjechałem z podpromia, widocznie się nie stykneliśmy .
No i co sobota 18 cuś będzie? Bo mi żona zaplanowała rajd szlakiem galerii (i to wcale nie galerii sztuki) to i tak będe w Rzeszowie.
Zostawiłbym ją gdzieś w mieście i miałbym troche czasu.
Witam. Jutro jest organizowany spot o 21.30 parking eclerc od strony obwodnicy wpadajcie pojeździmy sobie trosze po mieście :)
Z tego co wiem co piątek też chłopaki wszelakimi "tjuning car'sami Rzeszowskimi" i nie tylko zbierają się wieczorkami na parkingu MilleniumHall (sektor C). Można i tam by było zobaczyć jakby się udało :)
Tak ale to tylko w zimie :P
BARDZO SZYBKI SPOT ktoś się zjawi jutro tzn 28.06 o godz 19 na podpromiu ?
Może być ciężko z miejscem, bo tam kierują do parkowania w związku z Europejskim Stadionem Kultury ;)
Ja odpadam obie Alfy na razie czekają na części i do przemieszczania się została mi Toyota żony ewentualnie rower :)