Przedni z lewej się oberwał bo zawiesił się na krawężniku ale daje radę, trzyma się:) A tylny z prawej mi się odczepił bo jechałem po parkingu ze 30-40km/h i szukając miejsca przeskoczyłem przez próg zwalniający:)
Printable View
Przedni z lewej się oberwał bo zawiesił się na krawężniku ale daje radę, trzyma się:) A tylny z prawej mi się odczepił bo jechałem po parkingu ze 30-40km/h i szukając miejsca przeskoczyłem przez próg zwalniający:)
Cisza tu jakaś czyżby wszystkim jakiś czort panewki poobracał ????? :D:D:D (głupi żart) Jako że powoli kończę z padre składanie, w każdym razie już nie odkręcam śrubek a przykręcam to powstaje pytanie a raczej z dwa: jakie świece, były ngk japańskie poza tym że pływały w oleju bo uszczelki stwardniały na kamie to nie było z nimi problemu ale może są jakieś dobre trwałe i pewniejsze bo ngk znana firma więc wnioskuję że i podróby się trafiają. Jaki płyn do wspomagania?? Dextron 2 czy 3 czy co innego, olej już kupiłem motula 4100 15w50. Do skrzynki co wlać?? w katalogu castrola mi wydybali że niby 80w i nic więcej żadne 80w90 czy coś w ten deseń ..... Pozdrawiam i niech panewki będą z wami.
Świece to już uprzedzam Andrzeja zapakuj championy RN7YC:) Lej wszystko Motula a co sobie a tym bardziej Alfuni będziesz żałował:) A z tymi panewkami to Ci się udało:D:D
Ja do skrzyni lałem Tutelę.
U mnie i w silniku i w skrzyni Motul.a świece będę wymieniał to championy będą.
Cisza taka,bo V-ki się nie psują:rolleyes:,wszyscy jeżdżą i nie ma co pisać:P
Pozdrowionka dla wszystkich V-kowiczów;)
V-ki się nie psują tak samo mówiłem i dalej tak będę mówił ale nie jak trafią w polskie ręce do wioskowego katowania jak bmw 525 ......., no ale na pocieszenie - czego się nie kupi i tak nie wiadomo co to warte ... Ja na szczęście już wiem co moje będzie warte bo rzeźbiarstwa nie będzie i nie było.
Andrzej a ten syntetyk 75w90 coś Ci zmienił???? Pewno tylko w mrozy
A tak poza tym miałem denso w piwnicy org japońskie ale za nim zmieniłem to mi ukradli razem z napinaczem i teraz mam tylko 1 w zapasie :D:D a tak bym miał dwa (jak żyć, jak żyć)
Zawsze z nastawieniem pozytywnym, to ukradnij mnie a ja ukradne łukaszowi i jakos bedziemy żyli. Co syntetyk zmienił w skrzyni, tego nie wiem? bo od razu po zakupie auta zmieniłem na syntetyk i jak na razie nie mam problemu a co było wczesniej zalane tego nie rozpatrywałem bo jam mam stałe upodobania wobec smarowideł
Ale mi nie ma co kraść.Za to u Ciebie już tak zważywszy że ten stary silnik z PP masz chyba nie?a tam by napinacz zajumał:D
No tak tam cos takiego ze sprężyna dyndało :D
To pilnuj Andrzej tego dla mnie bo to na wagę złota jest:D