Dziś mi machała czarna 159 przy wjeździe do Krzekowa, ale za późno zareagowałem;)
Printable View
Dziś mi machała czarna 159 przy wjeździe do Krzekowa, ale za późno zareagowałem;)
Ja czasami mijam czarnego sedana 159 na ZPL (np. dzisiaj pod wiaduktem na Wilczej), ale kierownik chyba "spoza branży", bo nie reaguje na machnięcie...
Toż to byłem ja;)
Wczoraj widziana 156 w kolorze a'la kość słoniowa 125p :) w pobliżu Kamienia Pom, kolor jak kolor ale ta czterolistna kończynka... mmmmm...
Pozdrowienia dla kierownika w czerwonej 156 na rej ZSW... wczoraj po 18 trasa Gryfino - Szczecin... sorki że nie zdążyłem odmachać ;)
Dziś udało mi się poobserwować jak pracuje zawieszenie w czarnej 159 [ZPL cośtam] na ul Kolumba w Sz-nie a potem jak wyglada rzeczona panna we wsteczym lusterku. Trzeba przyznać że to niezły widok patrzeć jak rośnie 159 we wstecznym lusterku :)
Pozdrowienia dla Pana z szarej 166 ze stacji BP przy Struga - niezła maszyna.
Pozdrowienia dla czarnej 156 widzianej wczoraj w Grzybowie (tak, tak, w ostatniej chwili zauwazylem, widzialem ze bylo machane, odmachalem, ale chwile za pozno ;). Dzisiaj w Koszalinie widziana czerrrwona Brera na GWE. Mmmm... :D
Kogo Alfa ZGR.. stała wczoraj około godziny 16.30 na parkingu w okolicach reala ?? Pozwoliłem sobie koło niej zaparkować :)