Cholera musiałem być jakiś nieprzytomny, bo nic nie zauważyłem:( Człowiek czasem jedzie do tej pracy jak zombie... zero kontaktu tylko brnie przed siebie:P W każdym razie pozdrawiam! :)
Printable View
A ja widziałem dzisiaj piękna bialutką AR 159 Sportwagon, stała sobie w Ząbkowicach koło 8 jechała sobie w stronie Ziębic na ramkach i fajnej feldze :-) Nie wiedziałem że biała Bellaaa tak świetnie wygląda, cudo! Pozdrawiam właściciela i Alfę oczywiściee :)
aaa jak kolo 8 to istnieje ryzyko ze to ja :) serdeczne pozdrowienia,
i pozdrawiam jeszcze kierownika 156 crosswagon - wymienilismy pozdrowienia pomiedzy Prudnikiem i Nysa oraz kierownika 166 ktory dostojnie jechal z głogówka do prudnika.
Do zobaczenia jutro na trasie :)
eMka prawie przejechała mi po stopach na Rybackiej dziś rano :) Obłęd w oczach więc nawet nie widziała mojego "salutu rzymskiego" :)
Dzisiaj kolejna AR tym razem Gvk'a na rejestracjach OK......., też bardzo ładna z czerwonym środkiem <3, z zewnątrz srebrna śmigała sobie dzisiaj po 19 w Ząbkowicach :-) Ale ostatnio mam szczęście do takich widoków, nono ;)
Czy ładnie tak się ścigać po ulicach legnickiego os. Piekary ? Milano i Ty dobrze wiesz o kogo chodzi :) Żonka pozdrawia i jest pod wrażeniem buczenia 166 !
Dzisiaj na skrzyżowaniu obok leclerca zauważył mnie bodajże peenbe. Pozdrowienia.
Niestety też tego doświadczyłem. Jak przymierzałem się do kupna Alfy to właśnie jedna ze spraw, która zawsze mi się podobała w marce to społeczność alfistów. Teraz już wiem, że choć samochodów jest dosyć sporo, to już "oświeconych" kierowców mniej. Trzeba się skupić na ramkach, chyba, że ktoś pierwszy pomacha, heh.
Czarna 147 na ONY pod Heliosem :) oraz 147 OB pod Turawa Park
czwartek koło 18.30 na Kiełczowskiej - Emka pędząca w stronę PP ;)
piątek ok. 18.00 skrzyżowanie ozimskiej i plebiscytowej w Opolu czarna 159 SW OP..... pozdro
wczoraj po 18 na parkingu kolo Factory: naprzeciwko Empiku czarna GTV, naprzeciwko Carrefoura czerwona 147 - obie na klubowych ramkach, pozdrowienia :)
Pozdrowionka dla czarnej 147ki blachy DST i coś tam 655 czy jakoś tak widzianej dziś około 11 (z Kołłątaja skręcała w bodajże w Kościuszki) jechałem dwa auta z tyłu i tylko zdążyłem zobaczyć ramki, oraz dla 164ki na Królewieckiej około 12:30 - nie było ramek ale były światełka i łapka :) POZDRAWIAM!!!
Przed 30ma minutami widziana srebrna 147 na klubowych ramkach w Świdnicy pod Latawcem i nie był to Flatbeet :)
pozdrowienia dla ciemnej 156 oramkowanej, zaparkowana w Glinnie na Rajdzie Świdnickim :) i wielu innych, bez ramek ;P
Widziany flatbeet na skrzyżowaniu Westerplatte, Wrocławskiej i Alei Niepodległości :)
W ostatniej chwili machnąłem ręką - poznalem po charakterystycznych "zajefajnych" kółkach :)
pozdro - granatowa 146-stka :)
Dziś rano koło 11 ? Bo to fakt by się zgadzało - Wrocławską prosto na Aleje jechałem, potem Zalew i Lubachów :) A Ty chyba stałeś na przeciwko i skręcałeś w Westerplatte? W pierwszej teraz chwili nie skojarzyłem ale teraz mi coś świta hehe że rzeczywiście stała tam taka Alfa jak Twoja. Tyle że na pewno bez ramek klubowych;p a na dodatek jechałem z koleżanką i się zgadałem hehe nawet nie zauważyłem że machnąłeś :) ale spoko nadrobimy :D
hehe no dzięki za miłe słowo :) wszystkie komplementy moja Włoszka przyjmuje z wielkim uśmiechem :D
a ramki to podstawa, mnie ich widok ośmiela żeby pozdrowić kierowce :D kiedyś pozdrawiałem wszystkich ale Alf coraz więcej jeździ po mieście i w większości patrzą jak na dziwaka jak mrugam światłami więc przestałem, teraz tylko ci oramkowani przykuwają moją uwagę hehe więc bardzo dobry pomysł z tym zakupem kolego :) za tydzień w sobotę planuję zrobić jakiegoś spota grill'owego jak pogoda dopisze więc myślę że będzie okazja sie poznać :)
Myślę, że się pojawię :0
choć niczego nie obiecuje, bo już ostatnio głupio wyszło z tym spotrm pod alexem - ale to długa historia i niekoniecznie wszyscy tu muszą ją znać :)
i tak już trochę OT piszemy hahaha
Do zobaczenia na drodze i być moze w przyszły weekend!!!!!
POZDRO :)
pod plotem, tylem do ulicy . rejestracji niestety nie zapamietalem :)
pozdrawiam rowniez :)
Pozdrowienia dla czarnej 147 na ramkach, z napisem na tylnej szybie rozpropagowanym przez Barusia. Widziana pod kerfem - DZA.
eternal_slavo to w takim razie musiał być Wojtek jak DZA :P
Wczoraj jeszcze zapomniałem pozdrowić kolegę Amadeusza z czerwonej 147 widzianego po oesie w Michałkowej. Dobrze, że nie jestem jedynym studentem Polibudy co jeździ Alfą. A kiedyś pewien wykładowca z uczelni mówił mi, że miał 156 diesel i po 120 tys km tak się zaczęła psuć... Tylko nie spytałem go czy jego Alfa widziała kiedykolwiek mechanika. Pewnie nie
pozdrowienia dla czerownej 145ątki rej. DJ widzianej dzisiaj w Nowym Kościele. Autko ładnie oznakowane i na klubowych ramkach. Szedłem na spacerek z narzeczoną, jak zobaczyłem autko zacząłem machać. W autku było parę osób i nie wiem czy kto widział....Anyway pozdrowienia !
No i wszystko jasne :D - jednak nie Wojtek ;)