Załącznik 92156
dzisiaj wreszcie ogarnalem kosmetyki ;) niestety nie wszystkie weszly :(
mam nadzieje ze jutro pogoda i forumowicze dopisza ;)
Printable View
Załącznik 92156
dzisiaj wreszcie ogarnalem kosmetyki ;) niestety nie wszystkie weszly :(
mam nadzieje ze jutro pogoda i forumowicze dopisza ;)
No ladnie :P Ja niestety nie posprzatam autka poniewaz u nas pogoda taka ze az strach wychodzic z domu :P A jutro to dosyc wczesnie musze wyjechac :P
no ja tez nie dalem rady ze sprzataniem auta :/ pogoda byla ale zdrowie ( czytaj Zona) nie pozwalalo ;)
U mnie mycia i sprzatanie auta odpada rowniez :/ pogoda z dupy
Uff, a już się bałem że sam będę brudasem!!!
Też mi się niechce huwerowac w ta pogodę.
az tak zle u Was? u nas popadalo z 2 godziny ale jest juz ok :) caly poranek bylo slonecznie :)
aha ma ktos numer do Michala FifthGear? niestety mi polecial z nowym telefonem :/
- - - Updated - - -
Cool cos dla Ciebie ;)
http://cars.donedeal.ie/for-sale/cars/4805217
a tu ciekawostka
http://cars.donedeal.ie/for-sale/cars/4794264
- - - Updated - - -
Przypomnienie ;)
Rok 2011------ Rok 2012
Załącznik 92180 Załącznik 92179
U nas masakra pizdzi wiatrem jak na dworcu w Kieleckim, a do tego jeszcze leje :p
Ah te wspomnienia, sorrki jony88 że na zdjęciach obcinalismy twoja ałdi. :)
spoko ;) mam statyw w bagazniku jak cos ;) moze zamontuje statyw na komorke i tez nakrece cos w hd w czasie jazdy ;)
- - - Updated - - -
chodzi mi glupi pomysl po glowie..... daleki jestem od dresiarstwa ale.... zastanawiaja mnie czerwone ledy na wentyle ktore aktywuja sie w czasie jazdy i tylko w nocy ;)
Wolna niedziela a ja musze gdzies okolo 7 rano wstac :P zalamka :P
- - - Updated - - -
http://maps.google.com/maps?saddr=Ba...mra=ls&t=m&z=8
bedzie ok ;) co o tym myslicie?:P
https://www.youtube.com/watch?v=H3qovFy9ucs
- - - Updated - - -
eee jedziesz do Anglii? :P tak pokazuje na mapce ;)
- - - Updated - - -
ok caly link wkleilem ;)
na mapce jest blad;) zjedz 5 zjazdem a nie 6 ;)
Poprawka :P teraz gra ??
- - - Updated - - -
Tak zrobie :D
TU masz prawidlowa trase
- - - Updated - - -
no troche masz do przejechania ;) ja do Cool'a jechalem 1 h 45 min do Ennis a pokazuje prawie 3 h ;)
Balbriggan - Ennis
A co do led-ow hmm jak tylko je zalozysz to troszke lipa wg mnie.
- - - Updated - - -
W sumie to ja tez u niego bylem tylko nie mam pojecia ile mi zeszlo, pokazuje okolo 2 a chyba mi godzinke zeszlo czy moze troszke dluzej, nie pamietam :p
dzieki za opinie ;) ostatnio bawie sie oswietleniem i boje sie ze troche przeholuje ;)
- - - Updated - - -
jutro nie powinno byc zle na drodze :) jak bedziesz ciol na Balbriggan to za dublinem nie ma radarow - moga tylko byc biale wany na poboczu / ale zwykle nie ma ich rano w niedziele/
Osobiście też lubię fancy oświetlenie, myślę o niebieskim neonie pod belle.
Co myślicie, też może być za bardzo?
ogolnie to osobiscie jakos nie gustuje w neonach :P wiec to tylko moja opinia, lecz jezeli oswietlenie jest dobrze skonponowane to wyglada fajnie byleby nie bylo za malo ani za duzo :D
Aha zapomnialbym, dacie rady panowie rozkminic ten plastikowy holder na baterie do kluczyka ?? Jesli tak to bede bardzo wdzieczny :D
- - - Updated - - -
Na Dublin jak polece to caly czas autostrada :D niestety platna ale co tam... :P
- - - Updated - - -
No tak :D wkoncu udalo sie ubezpieczyc i moge gdzies pojechac :D
Ja bym jechal na athlone ta droga nie jest zla i bedzie spokoj na niej w niedzielny poranek :D
Hmm w sumie to tez jakas opcja bo dolecialbym do Ennis i z tamtad polecialbym z Coll-em :P mam dylemat :P Dublina nie znam a podobno jest tam jakies skrzyzowanie zwane RedCow czy jakos tak :P a droge do Ennis znam bo juz jechalem :P
Jakbyś się zdecydował jechać przez Athlone, bo wyślij mi smsa. BTW - mam dla Ciebie wkład od popiołki.
Mowisz o tym ennis pomiedzy limerick a galway ?
Nie oplaca sie :D
a ja dziś byłem w Balinasloe :D
Hahaha, a nawet 60 kuniów :P Znajomy mnie wyciągnął jako "eksperta", żeby kupić Clio.
Dobra to ja lece przez Athlone :P do spotkania kogokolwiek gdybym lecial przez Dublin mam niecale 300km a tak to jakies 160 :D
Do zobaczyska jutro :D
Arturo weż mi postojówki białe i niebieskie :)
Ok!!
Pogoda troche lipna ale nie nie pada póki co więc nie będzie tak źle myśle :)
Niebieskie nie sa canbusy ale mi nie wykrywa bledu przy nich jak cos ;)
- - - Updated - - -
no w "black"briggan popadalo troche rano... teraz co jakis czas slonce wychodzi ;)
- - - Updated - - -
no to wiekszosc juz w trasie ;)
- - - Updated - - -
Juz wiem ze rozszczelnienie pojawia sie tylko po dluzszej jezdzie z duza predkoscia...jeszcze testowalismy auto ale nic nie ulecialo mimo nagrzania silnika...bo zbyt krotko...
No to piękną wycieczkę miałeś, Mężul ;) Raz nie pojechałam na zjazd i proszę, co się dzieje! :banghead:
Nagrzewnica puszcza gdzies prawdopodobnie, najprawdopodobniej w miejscu podlaczenia rurek bo bolce sa plastikowe. Dobrze ze nie jechales mimo wszystko bo moglo by to sie zle skonczyc. Jutro przywioze tobie nawigacje i zobacze auto.