Mrugałem i potem awaryjki po wyprzedzeniu w Sosnowcu na wysokości Makro w stronę K-c około 22 srebrnej 156 SBE..., i nic...
może następnym razem
Printable View
Mrugałem i potem awaryjki po wyprzedzeniu w Sosnowcu na wysokości Makro w stronę K-c około 22 srebrnej 156 SBE..., i nic...
może następnym razem
pozdro dla kolegi z lublinca którego miałem okazje wczoraj poznać i jego Alfine do zobaczyska
pozdrawiam kolegę z szarej/srebrnej 147 na tablicach SH spotkanej dziś na wjeźdźie na DTŚ w Rudzie Śląskiej.
P.S.
Późno zauważyłem, ale łapka była.
Pozdro dla Kolegi w czerwonej Alfa Brera KR.....widzianego dziś w Tarnowie na Ul >Krakowskiej.
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 po lifcie widzianego dziś w Alwernii około godziny 17. Obaj łapki w górę:D
pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 SW 2.0 TS krora trzymała się uparcie mojego zderzaka w stronę mostu grunwaldzkiego, a za mostem ja dzielnie trzymałem się jej manewrując między samochodami ażdo tesco na kapelance :) były awaryjki, puściłem długie. ok godz 14, Kraków.
Pozdrowienia dla kolegi z ciemnej 147 na ramkach klubowych na tablicach SPI, który stał wczoraj w korku w Zabrzu na Wolności w strone średnicówki ok 15:20.
Witam
To ja byłem ;) to Ty byłeś ta szara/srebrną 147 ? Albo Cie gdzieś przeoczyłem ?
Pozdrawiam
Ja jechałem czarną 147.
Za późno Cie dojrzałem i nie zdążyłem machnąc ani mrugnąć. (Omijałem dziury) :P
aaa ok. już chyba coś kojarzę ;)
dostawałem tam szału, bo na 15:30 musiałem być w Kato..
Pozdrawiam
Pozdrawiam kolegę w czarnej 155 mijanej w Oświęcimiu koło 15:15
Pozdro dla czarnej 156 widzianej dzisiaj koło wiaduktu w mysłowicach kole 12
pozdro dla nietyxa, bo to chyba On był :p
widzianego dzisiaj koło 15.20 na rybnickiej w g-cach
pozdrowienia dla czarnej/granatowej 156 jadącej w strone huty na igołomskiej dziś po 17
pomachane - odmachane
No to seria pozdrowień ode mnie:) Wszystkie Włoszki widziane dzisiaj w Chrzanowie gdzieś między 16-18, jak któras Wasza to się przyznawać:)
- 156 czarna z dużą lotką, mijaliśmy się na skrzyżowaniu przy wjeździe do centrum Chrzanowa ( za kierownicą dziewczyna)
- 156 rownież czarna zaparkowana pod liceum na ul. Pilsudskiego
- czerwona GTV w skórze zaparkowana pod Biedronka
Pozdro
pozdro dla ciemnej 147 bodaj SPI na katowickiej około 14 :) oczywiście na klubowych ramkach :D
Pzdr
Kaj synek mos ramki ? Specjalnie Cie wyprzedził zeby sprawdzić czy mos ramka z przodu ale nie było i Jo w końcu nie wiedzioł czy to Ty czy nie..dlatego nie mrygołch
Twoje 350z widzioł ostanio ponad rok temu jesce bez spojlera i ciemnych felgi i nie wiedziołch czy to Ty czy nie a goniłch Cie jak gupi i bych alfa łostawił na czerwonym huyndaiu co zjezdzoł na McDonalda ;/
po za tym po Piekarach to ino 2 corne 147 jtd 16v jezdza, moja i mojego przyszłego szwagra ( mom tako nadzieja ).
Pozdrowienia dla kierownika Julki na SB,któremu mocno się śpieszyło na Skierniewice dziś w nocy. Z dwoma wydechami robi wrażenie:)
Dzony43 - Ja również pozdrawiam bo to ja trzymałem Ci się zadka do grunwaldzkiego ;) Potem trochu musiałem depnąć i miło było mieć obstawę na tyłach ;)
Pozdrawiom Pana w serebrnej 145 co mnie opryskoł skutecznie błotem jak żech lozł do shopu z buta. jak go dorwia to bydzie jego the end
Pozdro dla kierownika czarnej 159 (bez ramek) widzianego dziś w Polance Wielkiej (koło Oświęcimia) ok. 13-13.30 ;)
Pozdrawiam kolegę z dalekiej północy w czarnej 159 GWE..., którego z Mrutysiem otoczyliśmy w Chorzowie, a potem wyprzedzałem go na DK1 przed Tychami - awaryjki z mojej strony - kolega pociągnął mi z długich :D
nie masz klubowych ramek, podobnie jak ja w sumie, więc nie byłem pewien czy mam do czynienia z alfaholikiem, ale styl jazdy mnie w tym utwierdzał, a awaryjki upewniły :) strasznie miłe są takie przypadkowe spotkania w szarości codziennych korków :D PS skręciłbym za tobą w prawo przed tesco ale nie wiedziałem że na skrzyżowaniu na końcu kapelanki są roboty i nie da się skręcić w prawo (z miesiąc tędy nie jechałem), musiałem skręcić w lewo, nawrócić i skręcić tam gdzie Ty dopiero :P
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 156 SW oramkowanej, widzianej w Tomicach ok godz 13. ;)
Pozdro dla 166 na krakowskich numerach mijanej w zabierzowie koło centrum, były długie i łapka, odmachana:) w końcu:]
pozdro dla czarnej 156 :) nasze furki stały na parkingu (2 x 147 - czarna i srebrna) a my w punkcie widokowym na Pogorii 3 na Piekle, były łapki :)
pzodro stasiu ;)
a ja pozdrawiam pania w srebnej 147 ktora wczoraj na moj usmiech przy mijaniu zrobila mine 'na ch... sie patrzysz?' :D
Pozdrawiam właściciela czarnej, zabytkowej Alfy Spider, która wczoraj stała zaparkowana w kato, przy pl. Grunwaldzkim!
Aż musiałem się na chwilę zatrzymać:)
Marshall a nie Ty czasem jechałeś A4 w strone KRK w czwartek w tamtym tygodniu??:)
Pozdrowienia dla właściciela srebrnej 147 spotkanej pod ATH:)
Czyja to srebrna 156 sedan na 15 oryginalnych alu stała dzis pod lecrerkiem w wodzisławiu o godz. 10 rano?
Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki czarnego oramkowanego Seicento, które było zaparkowane dzisiaj kolo 7 w Mikulaczycach na Nowodworskiej oraz pozdrawiam koleżanke z czarnej GT na tablicach SJ widzianej w Zabrzu koło 17:30 na Wolności :)