hehe ja macham każdej alfie i czasami sie zapominam i jak jade unem tez macham :P ale jedna 156 mi odpowiada zawsze :P potem dzonie do irka i sie pytom kaj jedzie :D
Printable View
hehe ja macham każdej alfie i czasami sie zapominam i jak jade unem tez macham :P ale jedna 156 mi odpowiada zawsze :P potem dzonie do irka i sie pytom kaj jedzie :D
pozdrawiam kierowcę czerwonej 147 SJ, 155 SJ i 159 SJ widzianych wczoraj w jaworznie ;)
Dzięki ja również pozdrawiam
Pozdrawiam 156 która machała mi wczoraj rano w Cieszynie :) Sorki zamyślony jechałem i nie dotarło do mnie dość szybko, że z boku kolega stoi ;)
PS: Jest może na forum ktoś z okolic Istebnej? Widuję tu czarną 147 i srebrnego croswagona.
Pozdrowienia dla właściciela ciemnej 156 po lifcie na ramkach SCI którego Alfa stoi zaparkowana przy agorze ;)
pozdrawiam Alfistę z czarnej Gtv na ramkach stojącej w wojkowicach pod netto koło godz14.30.
Przepraszam ze nie zdazylem odmachac koledze w gt jakos na wysokosci wlotu do katowic od strony mikolowia - kolega jechal w druga strone i za pozno łapke zobaczylem
pozdrawiam wszytkie alfy widziane na trasie Dębica-Łapczyca-Myślenice-Zakopane i spowrotem taka sama trasa.Zapamietalem Srebrne GT w Tarnowie,Czarna 166 FL na Zakopiance,Zielonkawa(dziwny kolor) 147 chyba na blachcach Irlandzkich ktora smignela mnie zaraz za Myslenicami w kierunku na Dobczyce aha i czerwona 156 za ktora chwile jechalem w kierunku na Nowy Targ z Zakopanego(zjechala na zajazd przy Zakopiance).Wiecej alfek nie pamietam ale wszystkie Serdecznie Pozdrawiam.