Pozdrawiam właściciela czarnej 156 sw po lifcie na ramkach, rejestracja ST ... widzana dzisiaj pod politechniką śląską ok 13:30 :)
Printable View
Pozdrawiam właściciela czarnej 156 sw po lifcie na ramkach, rejestracja ST ... widzana dzisiaj pod politechniką śląską ok 13:30 :)
a ja pozdrawiam czarna 147 w Polance Wielkiej pod budynkiem gminy numery ST a dalej nie zwróciłem uwagi :)
Ja pozdrawiam kierowców 146 SO...... oraz czarnej 147 SBE..... widzianych dzisiaj koło 16:30 na Grota Roweckiego w Sosnowcu oraz czarnej 159 kombi SK..... w Katowicach na Kościuszki około 17:00
Pozdro kolegi z czarnej 147 fl z felami TI z rejstracja SCI na ramkach klubowych mijanego cos po 16 w pszczynie na rondzie koło SHELLA niemigalem bo jechalem sluzbowym czarnym volvo xc90 machac tez nie machalem bo jakos mam w tym auce szyby za ciemne;p
Ja pozdrawiam szarą GTV którą spotkałem ostatnio parę razy zaparkowaną na Placu Miarki w Katowicach :)
Pozdrowionka dla Kierownika/kierowniczki w czarnej 156SW widzianej w Jastrzębiu na al. Piłsudzkiego ok godz 19. Zagapiłem się i nawet niezdążyłem odmigać światełkami.