Dzis poszlo kilka wizytowek w ruch. Brera. Gt. 156fl. 145 oraz 147. Moze bedzie nowy narybek forumowy. A dla mojej belli:http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/02/303.jpg
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Dzis poszlo kilka wizytowek w ruch. Brera. Gt. 156fl. 145 oraz 147. Moze bedzie nowy narybek forumowy. A dla mojej belli:http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/02/303.jpg
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
W mojej GTV dziś zrobione: nowy rozrząd i wariat, nowe kompletne sprzęgło, uszczelniacze skrzyni, uszczelniacz wału, nowe 2 cewki, nowe oleje skrzyni i silnika, nowy wydech końcowy, tarcze mikoda z klockami, "nowa" miska olejowa,nowy termostat, korzystając ze zdjętych sanek wszystko dokładnie umyte i odmalowane p.rdzy, podwozie również.dodatkowo jutro naprawa szyberdachu, osłon i odbojów amorów. Alfa zaczyna wracać do żywych. Na pohybel poprzednim kiciarzom "mechanikom" którzy ją tak pokaleczyli !
od wtorku do dzis ALF żony:
serwis olejowy: filtr oleju, filtr paliwa, filtr powietrza, filtr kabinowy, olej cas 50W40 turbodiesel
zawieszenie: dwa dolne wahacze, dwa laczniki stabilizatora, konserwacja calej lawy przedniej z malowaniem (wyjeta)
sprzegło: sprzeglo kompletne, kolo dwumasowe, lozysko hydrauliczne (wysprzeglik)
hamulce: klocki tyl + toczenie na aucie przyrządem tarcz (zebranie lekkich rantow), klocki przod, tarcze przod, linki recznego
TAK - MAM OCHOTE SIE NAPIC, aby o tym zapomniec :)
kto przebije w tym m-c wydatki? :/
Nieźle, nieźle ;) Przebić chyba nie przebiję, ale chyba podobny pułap osiągnąłem :)
Kurier dziś dostarczył świeżutkie jeszcze ciepłe, bo wyprodukowane w 2 tyg lutego oponki.
wymieniłem górne wahacze końcówki, wymyty interkuler , nowy filtr paliwa i wymieniona uszczelka na pół ośce
Wczoraj pomalowalem felgi, dzisiaj zalozylem nowe opony i juz latam na letnich. Zamowione jeszcze gumy na tylny stabilizator bo z dnia na dzien zaczęły napitalac.
Wybite korbowodem z silnika Twojej alfy.
wczoraj założyłem mojej alfie "kuchenke" stag 4...