No ale piszą żeby skontaktować się z serwisem, no co oni biedni zrobią bo nie kumam, przecież to nie jest usterka, w sensie usterki, że się coś popsuło tylko nigdy nie działało
Printable View
No ale piszą żeby skontaktować się z serwisem, no co oni biedni zrobią bo nie kumam, przecież to nie jest usterka, w sensie usterki, że się coś popsuło tylko nigdy nie działało
dokladnie tak samo skonczyly sie moje proby gadania z customer service w sprawie np automatycznego odjezdzania fotela do tylu po otwarciu drzwi - pisalem ze ani serwis ani TESEO przez rok z tym nic nie byli w stanie zrobic, a oni z powrotem mnie do serwisu. na szczescie to jest juz rozkminione i w proxi sobie wyprogramowalem to irytujace odjezdzanie.
Słuchajcie, dzisiaj dzwoniła do mnie bardzo miła Pani z Alfa Romeo odnośnie mojego zgłoszenia. Pytała o co dokładnie chodzi, opisałem jeszcze raz jaki problem zgłaszałem, że sam AA chodzi dobrze. Pani kontaktowała się z działem technicznym no i prosiła że jedynym rozwiązaniem jest to by zgłosić ten fakt w ASO, oni mają zgłosić notatkę, na której podstawie producent coś z tym zrobi. Najlepiej jak najwięcej z nas to zrobi, zatem tutaj Apel do wszystkich, którym na tym zależy:D
wiesz ile mam zgloszonych spraw w ASO, ticketow w TESEO itp? acodjezdzajacy fotel? zglaszali ludzie ma calym swiecie, no to dodali ale w nowych autach. na szczescie moje bylo wyprodukowane tuz przed zmiana a potem mialem wyniane radia i udalo mi sie SAMEMU wylaczyc to w Proxi. ASO nie dostaje nic z Wloch i temat lezy.
a obslugi szerokiego ekranu dla AA nie moge zglosic w ASO bo mam retrofit, ori mialem 6.5
mysle ze trzeba wyczaic maila do kakiejs szychy i mu przeslac liste podpisow, sciezka przez ASO indywidualnie to nie zadziala mocno.
Ok, pewnie tak, ale tak czy inaczej w końcu ten fotel ogarnęli. No tak wystarczy poprosić maila do prezesa :)
Zdaje sobie sprawę, że może to nie być ani łatwe ani szybkie, ale może trzeba jednak to zrobić, bo mamy 2 wyjścia:
-nic nie zgłaszać, na bank nic z tym nie zrobią i narzekać
-jednak zrobić ze swojej strony to co można i ewentualnie narzekać jak nic nie zrobią, ale zawsze pozostaje szansa, że jednak...
wielu tematow jednak nie ruszyli, mimo ticketu teseo i wielu upomnien z mojej strony do dzis nie ma nawet odpowiedzi z wloch a tickety juz sa od roku.
akurat obslugi szerokiego ekranu dla AA nie moge zglosic bo moje auto wyjechalo z fabryki z 6.5" a 8.8 dopiero ja sobie wlozylem.
dzis dostalem odpowiedz na 2 maila i tez skierowali mnie do aso-teseo. odpisałem ze ta sciezka nie dziala i chciałbym jakis kontakt gdzie to zostanie potraktowane serio a nie ze skonczy sie na tickecie i braku odpowiedzi
btw, wczoraj w radiu skasowaly mi sie ulubione stacje fm, czyli na nowszym radiu i najnowszym firmwarze problem ktory wystapil 2 razy za pierwsze pol roku posiadania auta (poprzednie radio z firmwarem 059.xxx.xxxl znow sie powtorzyl (wiem ze u niektorych forumowiczow tez sie to zdazylo)
Ja mam jazdę z swoim LG G6 przez ciągłe rozłączanie się a teraz wystąpił problem na Samsungu A50 którego po podłączeniu usb ni stąd ni zowąd przestał widzieć jeśli chodzi o AA (telefon obsługuje bez problemów).
kabel lub zlacze wyrobione, ale tez serwis aa na telefonie czasem wariuje i juz nie odpala wtedy trzeba uruchomić na nowo telefon.
aa po kablu jest bez sensu wymyslem, musza powstać urzadzenia posrednie/bramki aa z wifi, cos na modle tego co teraz uzywam drugiego telefonu i apki aagateway