Przeciez nie zmuszam do odpowiedzi tutaj :cool:
I chyba kazdy w miare rozsadny czlowiek juz dawno zrozumial ze jakis tam procent z ceny towaru w sklepie forumowym idzie na forum i tyle.
P.s.
Chcialem sprawdzic czy ja nie przeplacam robiac swoj :p
Printable View
Przeciez nie zmuszam do odpowiedzi tutaj :cool:
I chyba kazdy w miare rozsadny czlowiek juz dawno zrozumial ze jakis tam procent z ceny towaru w sklepie forumowym idzie na forum i tyle.
P.s.
Chcialem sprawdzic czy ja nie przeplacam robiac swoj :p
Jakby co to ja się piszę na kalendarz...
a będzie możliwość na forum zrobić nick lub do forumowego logo dodać np napis "GT" czcionką taką jak napis na klapie ?
czy wsio poleci jednym wzorem i tyle ?
Wszystko poleci jednym wzorem a wzór będzie ten z logo klubowym. Zamówimy po prostu konkretną liczbę sztuk i będziemy to sprzedawać w sklepie.
Personalizowanie takich gadżetów nie jest sprawą prostą i łatwą a na pewno jest czasochłonną bo najpierw musiałbym zebrać zamówienia a potem pod każde indywidualnie przygotować napis. Zresztą bocian Tobie chyba organizacja gadżetów nie jest obca więc wiesz jak to zazwyczaj wygląda i że personalizacja to zadanie trudne i czasochłonne :)
personalizacja jest łatwa i szybka jak się rozmawia z poważnymi ludźmi ( czytaj - wpłaca kilka dni po wyrażeniu chęci zakupu , i cały proces rusza dopiero po zebraniu kasy ) - to fakt
no ale wiadomo , że każdy by chciał zamówić i mieć - i tutaj personalizacja nie wchodzi w grę jeżeli towar ma być w sklepie
niemniej jednak poczekam na rozwój - najwyżej gotowca "forumowego" zaniosę sam we własnym zakresie do zrobienia "personalizacji" i już :-)
Jak było to sorki.. :) Ja np. Chętnie zobaczyłbym w sklepie pen-drive z logiem AR i napisem Alfaholicy :)
Było, zrealizowana wersja A :)
http://www.forum.alfaholicy.org/skle...zamkniete.html
ale ogólnie bez rewelacji jeśli chodzi o zainteresowanie więc póki co nie planujemy powtórki
a ja to wciąż czekam na zapalniczki klubowe :confused: