-
racja, dlatego ruszymy z zapisami wcześniej, pewnie jakoś w okresie świątecznym ale póki co chce odpocząć parę dni bo moja skrzynka PW przez ostatnie tygodnie była przez polary i kalendarze rozgrzana do czerwoności:P patrząc w kalendarz to powiedzmy że 19go grudnia ruszymy z zapisami ale do tego czasu muszę się upewnić co do nowej ceny i że ona po nowym roku się nie zmieni oraz tego że ten producent rzeczywiści po nowym roku będzie prowadził produkcję zapachów.
-
a ja mom na na na na
trala la la
i dzisioj nawet dałem komus
na n a na na n
-
aktualne jeszcze te zapachy?
-
:):):) zaczynają mi sie kończyc zapachy:):):)
-
z zapachami to jest jakiś problem powiem Wam szczerze bo osoba z którą sie do tej pory kontaktowałem w tej sprawie i u której zamawiałem zapachy jakoś nagle urwał mi się z nią kontakt.. zawsze się kontaktowaliśmy na fb a teraz mam wrażenie że od paru tygodni jej tam nie było.. poczekamy jeszcze parę dni, jak nic sie nie zmieni to będę musiał poszukać innego producenta zapachów. w między czasie przygotowuję 2 nowe gadżety, których na forum jeszcze nie było, informacje na dniach :)
mi sie zapachy już dawno skończyły ale i tak sobie coś tam wisi dla ozdoby :P
-
dzięki za świeże informacje...:)także będziemy czekać cierpliwie na dalsze twoje instrukcje....;):P
-
-
sprawa wygląda tak że udało się już z powrotem nawiązać kontakt z osoba u której zamawiamy zapachy - to jest ta dobra wiadomość, gorsza jest taka że producent tych zawieszek nadal wstrzymuje przyjmowanie zamówień bo jeszcze trwa przeprowadzka i tworzenie linii produkcyjnej, w między czasie odezwał się do mnie inny producent ale jak mu przedstawiłem warunki na jakich współpracujemy z tym obecnym to ten nowy chyba się wycofał bo już mi potem nic nie odpisał :P
od obecnego producenta otrzymałem informację że zapisy są wstrzymane do końca stycznia, jeśli w lutym dalej nie będę mógł złożyć zamówienia to rozglądam się za innym producentem :)
-
OK. Dzięki i czekam na info ;)
-
Flat co z tymi zawieszkami? Kiedy ruszamy?
Jaki producent, ten co wcześniej czy nowy?
Jak nowy to ogarnij żeby ci wysłali jakieś próbki! Sprawdzisz jakośc wykonania, materiału i przede wszystkim trwałośc i jakośc zapachu. W końcu będzie tego, po takim czasie od ostatnich zamówień pewnie z 200szt minimum. Chyba przy takiej ilości producent może ci udostępnic jakieś próbki ;)
Jaki wzór, taki jak wcześniej, czy jakieś zmiany?
Pozdrawiam Rychu