Miały różne odcienie, z tego co wiem były czarne, grafitowe oraz białe i chyba tylko w rozmiarze 18"
Printable View
ponawiam koledzy czy 7x16 et 40 podejdą do julki
chodzi mi bardziej o et
Witam szanowne grono, gdyż to mój pierwszy post!
Od piątku posiadam Giuliettę i chciałem kupić drugi komplet felg, obecne mam 17x7.5, ET41 i opony 225/45 R17.
Chciałbym kupić te:
allegro.pl/alfa-romeo-159-brera-felgi-17-cali-4-sztuki-5x110-i7526304313.html
jednak sprzedawca napisał tylko, że to 17" i 5x110 - więcej informacji od niego nie udało mi się uzyskać i tu moje pytanie:
czy po ich wyglądzie i tym opisie z aukcji ktoś jest w stanie powiedzieć jakiej one są szerokości i jakie odsadzenie?
Dziękuję!
Ktoś na pewno zna ten model jak są oryginalne to po modelu dojdziesz ;) tylko masz zwykle zaciski czy brembo?
Dzięki!
Zwykłe, więc chyba nie powinno być problemu.
oledzy czy 7x16 et 40 podejdą do julki
chodzi mi bardziej o et
Ja mam 9x17 et45 i weszły(na dystansach są dla pewności ale bez podobno też by podeszły) więc i 7x16 wejdą napewno. A jak chcesz wiedzieć na 100% to policz sobie w kalkulatorach et i będziesz wiedział już wszystko
to są felgi ze 159, 7.5" ET41, pasują do każdej Giulietty (również tych z dużym brembo), jak i każde inne ori ze 159 (>=17" jeśli ktoś ma duże Brembo), nie trzeba żadnych dystansów, a śruby też są OK, bo mimo że otwór w 159 był na M14 (Giulietta ma M12), to łeb śruby w G jest chyba nawet taki sam. Sam mam w G założone felgi ze 159 tyle że 18"x8" (podkowy), kolega ma 19" z Ti itp.
Tylko ten wzór akurat to taki sobie, choć przez to felgi takie mało kosztują. Drugi problem to że aukcja już zakończona
Co sądzicie o tych felgach? Niby wszystkie parametry pasują idealnie.
http://katalog.inbud-faro.pl/49829,m...x110-et41.html