W sumie to ja... ale cena będzie kluczowym czynnikiem.
Printable View
W sumie to ja... ale cena będzie kluczowym czynnikiem.
Wszystko jest do dogadania:)
Byłbym chętny na rurę dolotową do 156 FL 115KM.
W jakim budżecie byśmy się zmieścili z wysyłką?
Czy istnieje możliwość zakupu gotowca ze złączkami, czy trzeba dokupić je samemu?
misiu7911 miałeś już może możliwość spróbowania dorobienia dolnej rury do 156 1,9JTD 105KM ??
niestety niemam w okolicy kogos z tym silnikiem,
Trochę zdjęć ode mnie, zakup na pewno nie jest błędem, dla mnie efekt końcowy jest świetny.
Do montaż dolnej trochę różnij sie od tego podanego przez misiu7911, no ale dokupienie kolanka 45' i jego przycięcie wystarczyło żeby rurę zamontować.
Tak to prezentuje się na aucie:
Załącznik 110186Załącznik 110187Załącznik 110188Załącznik 110189Załącznik 110190Załącznik 110191Załącznik 110192Załącznik 110193
Zakup jak najbardziej POLECAM :)
Dzisiaj dotarła do mnie przesyłka, pooglądałem, wykonanie ładne :) Zobaczymy jutro jak z "pasowaniem", mam nadzieję że będzie bezproblemowe. Kupiłem redukcję zgodną z zaleceniami autora, oraz "materiał" na złączki o odpowiedniej średnicy. Jutro zdam relację :)
Co do "złączek", może ktoś chce kupić w dobrej cenie ok ~70cm odcinek rury silikonowej zbrojonej o śr. wew. 55mm? Za dobre pieniądze oddam :)
Rura turbo-intercooler (dolna) alfa 147 1.9 JTD 16v 140KM aktualna? jaka cena? mógłbyś podac srednicę bo niechce mi się szukać :)