Kanalizacje robią. A naprawy dróg i sprzątanie mają wykonać po zakończeniu robót ziemnych. Planowane zakończenie robót ziemnych rok 2013 ... Witamy w Polsce!!!
Printable View
no wiosna coraz bliżej trzeba wrzucic jakieś aluski drobne poprawki kosmetyczne i można leciec na zlocik ;)
No właśnie ja muszę odwiedzić lakiernika (drobne poprawki). Myśli może ktoś o kwietniowym zlocie w Czechah?
Ja myślałem Panie kolego, ale nie wiem co do tej pory będzie, jak nie będę w wawie i jak by ktoś jeszcze jechał to bardzo chętnie:-) zobaczymy..... wiosna idzie dużymi krokami i mam parę zachcianek do roboty, pół u kolegi Łukasza (przyciema, oklejenie lamp przednich, parę naklejek i wymyśliłem sobie obszycie skórą kierownicy i gałki zmiany biegow czerwoną nicią) ciekawe co on na to:-) No a reszta to alu 17+opony, wydech sportowy, hydrografika panelu środkowego itd itp....
No Grzesiek szalejesz. :) Jak zmieniasz felgi to może ożenisz stare po znajomości? :)
Tylko do kasy się dorwac i będzie gitara:) a felg ci nie ozenie bo w zimie na czym będę jeździł???taki mój plan:)
Grzesiek na ciebie zawsze można liczyć. Do kwietnia jeszcze sporo czasu ale zobaczymy ja też jeszcze nie wiem na sto procent, a plany całkiem, całkiem a z Belfrem sie dogadasz, on alfy robi poza kolejnością.
Już w tamtym roku miałem do niego jechać, ale nie wyszło:( do kwietnia zobaczymy jeszcze co się urodzi:) a co do spotu w NS to tym razem ja pozwolę sobie zaproponować. Niedziela za tydzien 11.03.2012r godz. się dogada.