Zlot na śląsku mi się przypomniał ;] trochę mniejszy rozmach ale przekaz jasny.
Załącznik 62978Załącznik 62979
Printable View
Zlot na śląsku mi się przypomniał ;] trochę mniejszy rozmach ale przekaz jasny.
Załącznik 62978Załącznik 62979
W ramach dokumentacyjnych wrzucę kilka fotek z poprzedniego spotkania pod Krokusem. Jak na środek tygodnia i cotygodniowe spotkanie to macie frekwencję na poziomie.
Załącznik 62984 Załącznik 62985 Załącznik 62986 Załącznik 62987 Załącznik 62988 Załącznik 62989 Załącznik 62990
Jakość słaba, ale jak już zrobiłem to wrzucę ;)
Porsche? :O
czyja ta 911?
Było już wcześniej - ayem zmienił GT na Porsche.
up, jak tam z obecnoscia na jutro ?
ja będę...
to gut ;]
A może wybierzecie się w inne miejsce niż do grodu Kraka?
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...en_2012_a.html
Pozdrawiam.
- Rafał
również będę :)
też się pojawie :)
ja bede pewnie po 19:30
No i było sporo luda :) z 15 osób naliczyłem.
cos temat upada panowie i panie. jakis plan na dzis ?
moze :)
Kurcze przyjechałem po 22 a tu tylko Jeż i Krystian zostali, udało się jeszcze Rutynie dotrzeć na chwilę.
ja byłem na początku :P później się zmyłem i kontrolnie podjechałem zobaczyć czy ktoś jeszcze jest :P
Ktoś dziś się wybiera pod krokusika?
ja sie pewnie pojawie z przyzwyczajenia :)
Cześc
Byłem dziś pod krokusem Radek ALFA 166. Miło było WAS poznać, tych nieobecnych dzis napewno jeszcze poznam.
pozdrawiam Was wszystkich serdecznie, PAMIĘTAJCIE ZAWSZE I WSZĘDZIE : ALFA RZĄDZI !!!
Do zobaczenia :-) !!!!
zobaczymy czy bedzeisz sie pojawial, wiele osob obiecywalo ze sie pojawia nastepnym razem i ani widu ani slychu, zapraszamy.
oj, jezu ty zaraz taki negatywny :)
przeciez zaprosilem na nastepny :) btw ayem nawiazujac do opisu pod twoim avatarem to moze teraz ksywka prosiaczek dla Ciebie co ? :P hahahhah
Właśnie.
tak tu się nowych przyjmuje... widac od razu ze sa jakies grupy wzajemnej adoracji. Ja to pier... takie kluby i tez przestałem jezdzic na cykliczne!
aaa a ja glupi myslalem ze alfa nie jezdzi ;P
uzytkowniku VAG-a, alfy ( sorry fiaty ) sie nie psują, one maja foch :P
wiem, wiem :) ale nie jestem przyzwyczajony bo moja byla dobra dziewczynka :) bardzo oddana :)
Ja byłem raz i źle się na spotkaniu nie czułem więc chyba jest OK ;)
Bo to złe przyjęcie skupiło się na mnie! Dla was juz nie starczyło po prostu... Człowiek sie stara w tu taki beton. Powinniście wstąpić do PSL-u :p
To ja sie boje teraz przyjechac 147 FL, nie dość ze mnie daaaawno nie było to jeszcze znienawidzonego fl kupiłem.
Ty sie chopie tam lepiej nie pokazuj. Teraz tam rządzi awangarda :cool:
Co masz na myśli pisząc awangarda? jakieś 156 na rope :D
Witam wszystkich z Krakowa i okolic :)
Z racji tego ze nie moge ogloszenia zamiescic w dziale bazar, pytanie kieruje tutaj. Czy ktos przypadkiem nie ma maskownicy halogena prawego i chwytu (wlotu) powietrza do intercoolera do AR 156 FL 1.9 JTD 16V?
Druga sprawa, w ktory dzien i o jakiej porze odbywaja sie spotkania? Pojawilbym sie na najblizszym chetnie :)
Krzywda cały intercooler zamienie za 100 zł ;) tylko ty już musisz sobie sprawdzić czy będzie ci to pasowało. Moj jest z 2,4 JTD ściągnięty z auta tydzień temu :)