Tez sie pojawie pierwszy raz ok 20.40 bd
Tez sie pojawie pierwszy raz ok 20.40 bd
pozdrowienia dla tych co byli po 19 na podziemnym, szkoda że dziś nie było czasu żeby pogadać za tydzień powinniśmy być ;)
Ekipa dziś zacna była trzeba przyznać :-) oby częściej ;)
ps. fajny ten Crosswagon ;)
Mimo, że nikogo nie znałem, to było całkiem fajnie. Za tydzień w czwartek również jestem. :)
A do nas się nikt nie chciał odzywać :P
Latem...co Ty gadasz ? Ja sie odzywalem :) i lizany...
Kurde, że też musiałem iść na nockę do pracy :/
Za tydzień mam popołudniówkę, więc pewnie po 22 już będzie pusto.
Ale nie mieliśmy za bardzo co mówić więc tylko słuchaliśmy :P
ja także dziękuję za spota :) Q4, P4 i H4 za spacer i P4 za głupawkę wczorajszą :) i Danielowi za przejazd moją alfą i pawlasowi za przejażdżkę dżuliettą :)
Oh no! No fuc**** way - następnym razem zostaję do końca :D
Az tak ci sie podobało to na nastepny raz siadasz na miejscu kierowcy zobaczysz jak Włoska "Julke" sie prowadzi
himek nie przejmoj sie ty mozesz zawsze sie przejechac tak blisko mieszkamy
Pozdrowienia
Jak mechanicy zrobią moją do czwartku to wpadne;)
w ten czwartek nie dam rady wpasc bo mam wyjazd słuzbowy ale na nastepny raz powinienem byc
Ja też, bo od południa w pracy :|
Aniucha, nie ma tak dobrze :D :crazy_pilot:
ale dziś to było nędznie... oj nędznie. frekwencja nie dopisała... ale mimo wszystko dziękuję za ciepłe przyjęcie mojego nowego włoskiego nabytku :) Kłatro fajnie że Cię wgniata w fotel :P właśnie o to mi chodziło :D
Anno co kupiłes? 147 sprzedales?;P
Verzonden vanaf mijn iPhone 4S met behulp van Tapatalk
Aniu nie martw sie jeszcze bedzie duzo okazji sie przejechac :))
Fabio Briatore:D
Ten tico o 22:00 bez swiatel co przejechal kolo 2 radiowozów to przesadzil. Pojechał jeden za nim...
Aniucha nie było tak źle..
P.S: na ile starczyło akumulatorkow w domu?
Fabio Briatore:D
i koniec tematu "3s" :D wszyscy do domu poszli bo nie zgadli :D
za Tico bardzo dobrze :D
hahhaha wiedziałem chociaż że italianiec ;)
Ciao! Na ostatnim spocie jak Aniucha pisało że było nędznie to trzeba było do mnie podjechać (było by więcej gości) prawda P4 !?!
niemożliwe ale jednak mam dziś wolne popołudnie więc będę :)
Kto dziś będzie?
Szczególne pytanie do posiadaczy JTD, kto będzie? Porobiłbym kilka testów :)
Mnie jak zwykle ni ma . Na jakiś czas z Go- sportu musze się wypisać -pózne powroty z pracy i masa obowiązków . Lizany postaram się w weekend porobic pare testów z tą temperaturą . Musze też obadać napinacz bo już pasek znowu cwierka . Wymieniłem pół roku temu i cisza była na chwile . No chyba ,że paski z Boscha są do kosza:D
Ja tam byłem dzisiaj tylko przejazdem i wyglądało całkiem całkiem. Przy następnej okazji z ciekawości zajrzę... Co tydzien te spoty?
Tak ciężko było napisać: "TAK" i po sprawie, na jaki uj ma wszystkie te śmieci czytać :D
Tak co tydzień te spoty w czwartki od 20.00 ;)
w wakacje jest bida wśród AH :(, ale za to jest pełno innych samochodów :)
Sie tak seweryn nie spinaj bo ci żyłka pęknie:P . Mi też by się nie chciało wertować już ponad 300 stron . Tymbardziej ,że miejsca też często się zmieniają i potem jest szukanie się po parkingach . Ja jak pierwszy raz byłem to zobaczyłem jedną Alfe która stała przy kolegach z Vagen klubu - się tam wmontowałem i niewiem czemu ale koledzy Audikami się zmyli:D . Potem dojechała reszta ekipy Alfaholików ( już chciałem się zmywać do chałupy bo objechałem parking 3 razy i nikogo nie widziałem - HANSA znalazłem chyba wtedy:D )
Największa frekwencja była w dzień kiedy driftowałem na krzywych kołach i wahaczach :D
Ja pamiętam jak stałem sam (i to nie raz...)