to moze gdzies indziej ? ale daty nie ruszajcie :p plz :)
Printable View
to moze gdzies indziej ? ale daty nie ruszajcie :p plz :)
byl sie pisal:P na tą liste:p
Twoje miasto więc proponuj a może skusisz wszystkich... najważniejszą rzeczą jest by było blisko do głównych "atrakcji" typu deptak itd. bo jak ktoś przyjedzie z rodziną, dziećmi itd to będą osoby chciały gdzieś się udać zapewne na nogach a póki co z Twych propozycji wygląda to następująco:
Okolice lodowiska - na deptak masz z 15min na nogach + zawsze tam aut napchane
Jaworzyna - poza samą jaworzyną jako atrakcją też wszędzie jeszcze bardziej daleko
Na sam deptak wjechać - :jester:
a moja opcja
Dworzec PKP - tam jest ciągle pusto i blisko bo praktycznie centrum
na tym kończę wywód, niech się reszta wypowie mi to obojętne ale trochę bez sensu dla mnie jechać do Krynicy po to by robić spota na zadupiu jakimś:)
Dobra Panowie i Panie. Niedziela 21 lipca godzina 17-ta. Miejsce obojętne. Bez list i bez szumu. Krótko, zwięźle i na temat. Kto będzie ten będzie. Taki mały dodatkowy spocik dla tych którzy chcą i mogą bez fajerwerków i bez szumu. :) Ja 28 będę w Hajduszo pewnie. :)
ja cały czas mówie o 28 ;)
Twoja propozycja bardzo dobra, jak znajde czas i bede na miejscu to będe;)
No się rozumie. :) To Media Markt czy Miasteczko Galicyjskie e tą niedzielę? Kto się pisze niech napisze. :)
W przyszłą niedzielę odpadam, za to 28 na chwilę obecną bardzo chętnie, lokalizacja dowolna bo zarówno do Krynicy jak i do NS mam 30 km :D
A tak wakacyjnie to specjalnie dla miłośników marki bułgarski tuning Alfy. :P Załącznik 102497 Ogólnie to miałem chyba pecha bo podczas wyjazdu widziałem tylko 4 156, 5 147 i 3 159. Dosyć mało spotykane tam są Alfy. :)
- - - Updated - - -
Dodam jeszcze, że to była 1,6 w gazie i nawet bez klimy! :)
To do jutra do 17 kto da radę pod Media Markt. :)
Panowie a co sadzicie o miejscu: Wysowa Zdroj ? ? Parking jest bezpoblemowy, grilla mozemy zapalic i w to miejsce gdzie bysmy jechali jest spokojnie ciche z daleka od ulicy itd...
Kto byl by na to chetny ? ? Ja, Pawel, Łukasz P.. jestesmy na TAK aa reszta co na to ? ? ?
4x TAK ;P
Ja też prawdopodobnie będę dziś moi drodzy , bo za tydzień to ja na wesele idę :P
ok to pare osob na tego 28 Lipca juz mamy.. ktos jeszcze sie zglasza, bo zostal tydzien aa musimy ustalic godzine o ktorej wyjezdzamy i skad ? :)
no i jak mowilem wczesniej tez bede :))
o miejsce sie nie ma co martwic bo Ja tam mam domek campingowy z dzialka z dala od ulicy w spokojnym miejscu itd... :) wiec grilla tam mozemy zapalic auta zostawic i sie przejsc pozwiedzac.. :D
w razie czego numer do Pawla masz, no nie.. ? ? wiec bedziemy sie zdzwaniac gdzie jestesmy itd.. :)
Mysle ze lepiej by bylo spod Miasteczka Galicyjskiego.. bo bedziemy jechac przez Grybow itd.. :)
Tam sie jedzie okolo 50 min.. :) cos takiego.. :) ale tez szalec nie ma co wiec mysle ze w godzinie sie wyrobimy.. :)
i moze spotkajmy sie na Miasteczku Galicyjskim o 13:00 aa 13:20 wyjazd.. ? Moze byc ? ? :)
28 Lipca 2013
Nowy Sacz ---> Wysowa Zdroj
Spotkanie: Miasteczko Galicyjskie godzina 13:00
Wyjazd: godz 13:20
jesli ktos moze Niech wezmie grilla :) o ile wogole bedziemy cos tam grillowac ( prowiant wlasny ) i w sumie kszeslka w razie czego tez mozna wziasc.. :)
to jak by ktos mogl grilla zalatwic.. to bylo by ok.. ja zalatwie brykiet.. :)
nie zapomnijcie o krzeselkach jak cos.. ;p
moze byc... byle by kielbachy weszly.. :D:D he he he :)
Ja wezme swojego starego grilla z Alfy który lezy w bagażniku! ;) xD
To ja mogę dopisać że podepnę sie do was w Grybowie :) co by do NS nie jechać a później się wracać, myślę że będę czekał na Orlenie przy wylocie z Grybowa ale to się jeszcze możemy dogadać.
Grylla :) jak znajdę to wezmę, mam chyba jakiegoś małego to od biedy będzie :)
A jak tam dzisiejszy spot, odbył się ?? Czy może jeszcze trwa??
odbył sie i chwile byłem czekam na foto! ;) ja pewnie przyjade z Belferem i pewnie z nim w Grybowie dołączymy do Łukasza;)
to Ci co jada ze Sacza to 13:00 Miasteczko Galicyjskie.. aa Wy jak cos to czekajcie na tym Orlenie.. :) podjedziemy po Was.. :)
Chodzi o ten Orlem po lewej stronie przed ta gorka taka.. ta ? ? ? ?
chyba nie.. bo On 27 ma weslee w Wysowej.. wiec On tam bedzie na Nas czekal pewnie