W końcu Bella została umyta :)
Printable View
W końcu Bella została umyta :)
Diesel ma założone koła letnie. Wreszcie :)
Ja swoją przegoniłem ponad 780 km w trasie. Wrażenia pozytywne. Zdała egzamin na 5 w skali 1-5. Oby tak dalej. Średnie zużycie ON według kompa 5l/100km.
Komp to kłamliwe ścierwo:p nalezy dodac okolo litra w moim przypadku a slyszalem glosy ze i półtora potrafi menda oszukać:p
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
W weekend umyta i całkiem zgrabnie przegoniona (bez szaleństw, więc i wiru w baku nie było). Teraz sobie postoi przez tydzień, bo strach wyjechać – takie wykopki w Krakowie...
U mnie przy jeździe po mieście komp zawyża zużycie o prawie 1l/100km. Sprawdzone przy tankowaniu pod korek. Ten sam CPN i ten sam dystrybutor do pierwszego wybicia przy wlewaniu.
dzisiaj spłukana destylowaną wodą i spolerowane tylne prawe nadkole (nie wiedzieć czemu było bardzo zniszczone)
relacja foto z polerowania: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...6_tallmen.html
Zmienione opony z zimowych na letnie:cool:
I znowu uzupełnianie ciśnienia w jednym kole. Coś ucieka z niego. Ale na razie wymieniłem zaworek i zobaczę co będzie. Ale pewnie i tak spadnie z felgi bo chyba założę letnie botki.