Niestety AR jeszcze nie robi terenowek ;-) a nad dziurami nie zawsze da sie przefrunac czy ominac.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Printable View
hej,
http://olx.pl/oferta/felgi-5x110-dbv...tml#b3bb1ae3cb
czy ktoś dobrze ogarniający grafikę mógłby podrzucić te felgi pod czarna 159 ? z góry dziękuje!
Ewentualnie jak chcesz duża felge i bezpiecznie jeździć to załóż 215/50R18. Jest porównywalna z 235/45R18 tyle że dużo bardziej komfortowa. W koleinach itp. Ja tak miałem przez chwilę , teraz będzie tak jeździć rymakmj :-) Załącznik 189573A rant felgi oslania tak samo jak opona 225/45R18
Załącznik 189579 Tu masz zawias seria i 235/45/18 Nie ma tragedii ale balon jest.
PS. Te felgi z linku DBV nie były by złe jakby były w jednym kolorze.
Tez tak myślę. Wzór raczej uniwersalny, tylko kolor trzeba ogarnąć ;
Co powiecie na temat tych felg ze zdjęć niżej? rozstaw to 5x112, et 35. Wejdą na śrubach pływających bez dystansu? Co myślicie o wzorze?Załącznik 189640Załącznik 189641
No wzór nie najgorszy. Ile to cali i jakie opony tam będziesz chciał dać? To jest ważne
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
Felgi 18", bez opon są, to bym kupował i tak. Tylko jakie by było najlepiej? Na pewno nie chciałbym niskiego profilu, bo chciałbym, żeby komfortu też trochę pozostało. Jakie byście polecali?