oj tam, nie wiem o co Ci chodzi :lol:
Printable View
juz z desperacji sms wyslalem :P
Ciemna 156 chyba SJ widziana dziś w Wiśle. Zagapiłam się i nie zdążyłam odmachać, pozdrawiam :)
Ja pozdrawiam kolegę z błyszczącobordowej GTV, któremu dziś rozpostarłem przed maską zasłonę dymną moim śmierdzielem :D Sorry, ale młody mnie namówił, żeby się z tą "szybką alfą" ścigać :D
Pozdrawiam ciemna 166 widziana na Nowej Hucie ok.9.Widzialem jak podniosles reke.Ja podnioslem ale juz chyba nie zauwazyles oraz 156 FL na BP(z trzema aluskami-szpryszki i jedna stalowka:D),kierowniczke czerwonej Julki na 29-listopada ok.9:40.I na powrocie na rondzie w Tarnowie kolege w czarnym sedanie 159 ktory sie na mnie patrzyl:D no i oczywiscie wszystkie inne alfy ktore gdzies mi mignely i te ktorych nie zauwazylem.
Pozdrawiam kolegę w 159 SW który minął mnie stojącego na chodniku ul. Brynowskiej dziś w Katowicach przed 18 ;D
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147ki po lifcie na ramkach który jechał niecałą godzinę temu pod Operą Śląską. Ja tym razem na rowerze ;p
Ja znowu pozdrawiam właściciela pięknej GTV z ramkami na rej. KOS chyba (już nie pamiętam), który stoi codziennie na miejscu parkingowym przy Placu Miarki. Chodzę do pracy tam ok 7:00 i wracam o 15:00, a ona piękna stoi :)
Pozdrawiam kolegę w beżowej 159 z rameczkami Oświęcim kierunek Chrzanów...było machane jadąc rowerkiem ;]]
Kto dzisiaj popylał (chyba granatową) (chyba) 146 po witosie w Katowicach? Akurat jechałem z żoną naszą legendarną Corsą kiedy to minęliśmy się :)