To daj znać jak dostaniesz kontakt do kogoś normalnego. Zaczniemy molestowac grupowo. Jak nie zrobią nic z tym AA to ostatnia Alfa.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Printable View
Nestety to nie wina kabla bo sprawdzałem na kilku markowych i na każdym LG działało a Samsung nie.
Dokładnie, pomogło wyczyszczenie danych i ponowne uruchomienie telefonu.
Swoją drogą chyba udało mi się wreszcie okiełznać LG G6 i przestało rozłączać. Zwykle używam yanosika i on puszczał domyślnie dźwięk przez media. W ten sam sposób dźwięk wychodzi przez AA do Alfy i na dodatek też przez ten kanał wychodzi dźwięk z pena. Prawdopodobnie to było przyczyną konfliktu i wywalania się AA na Alfie. Po zmianie dźwięku na yanosiku na kanał systemowy wszystko działa bez ani jednego zawieszenia.
Mam problem z telefonem S8, jak podłączam po kablu w Stelvio 280hp i dzwini ktos do mnie to glosnosc dzwnonka jest 'normalna' tzn adekwatna do ustawionego poziomu głośności. Wczoraj odebralem moja Q, po podłączeniu po kablu jak dzwoni telefon to umarlego by obudzilo :( radio gra cicho, ale dzwonek jest masakrycznie glisny :( jak to zmienic, bo nie mam pomysla. Dzieki za wszelkie podpowiedzi !
Spróbuj zmniejszać głośność podczas trwania sygnału dzwonka.
Miałem na myśli volume w aucie.
A u mnie głośność dzwonka jest taka sama jak głośność rozmowy.